EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA HARISA SKAREPA: Ova lepotica je osvojila srce zvezde Granda (FOTO)

haris skarep žena

Učesnik „Zvezda Granda“ Haris Skarep već godinama uživa u ljubavi sa izabranicom Nejlom, a mi vam sada otkrivamo kako izgleda njegova supruga.

Haris ne krije da mu je porodica najveća podrška kako u privatnom životu, tako i u takmičenju, a upravo je supruga ta sa kojom se najčešće konsultuje oko nastupa i stajlinga.

žena harisa skarepa
Haris Skarep žena

Haris Skarep žena – Ova lepotica je osvojila njegovo srce

Pevač i njegova izabranica venčali su se u junu 2018. godine u Novom Pazaru, a kruna njihove ljubavi su dva sina.

zena harisa skarepa
Instagram/HarisSkarep

Iako je Nejla velika podrška Harisu kada je karijera u pitanju, ona je trenutno posvećena najviše ulozi majke koja je najviše ispunjava i u kojoj apsolutno uživa.

Wedding ❤ ❤
Instagram/skarepharis

Da je Haris posvećen suprug i otac govore i objave na društvenim mrežama gde često sa pratiocima podeli momente iz porodičnog doma.

haris skarep vencanje
Instagram/HarisSkarep

Podsetimo, Haris je nedavno za Grand otvoreno govorio o prodici, pa je otkrio da se od poslednjeg pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ dosta toga promenil u njegovom privatnom životu.

Priznao je i da se oženio i postao otac i da apsolutno uživa u svakom trenutku sa porodicom.

-Desile su se neke lepe stvari, oženio sam se, postao tata, imam dva sina. Dobro se snalazim u ulozi oca, to je najvažnije – rekao je pevač nedavno za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Haris Skarep o supruzi i deci

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović/Instagram/HarisSkarep,
Autor: A. Milinković