HAOS Posle svađe Viki i Ana se takmičile u pevanju, a pobedila je… (FOTO)

Abida Milkunić predstavila se na velikoj sceni pesmom „O da li je greh“ Zorice Brunclik i već na prve stihove zidovi su počeli da se ruše. Uz pet glasova i posebno oduševljenje Ane Bekute, sedamnaestogodišnja devojka iz Živica otpevala je drugu numeru „Senke“ Aleksandre Prijović. Reultat od šest glasova nije se dopao Viki Miljković. 

„Ja se pitam šta je Ani?“, pitala je Viki, a onda se umešao Lukas i dodao kako je takmičarka pevala perfektno. 

00a7ce97ddbd8857d43f73f8dce621db64c88780

„Odlična je i jako talentovana. Pravi narodnjak“, kaže Ana, a na to se dovezala Marija kojoj se posebno dopao triler i način pevanja. Popović je rekao da se Abida preplašila jer je njen puls bio 190 ali da je uprkos tome bila dobra. Pored svih komplimenata, Bosanac je imao i savet da poradi na melodijskom akcentu. Pošto se i Jeleni dopalo izvođenje, Marija je prokomentarisala: „Kad neko dobro peva narodnjak i ova luda ume to da čuje!“

Viki je zamerila kandidatkinji da nema dobar triler i da je još uvek školski, a Ana je bez pardona pitala „Koliko bi platila da imaš ovakav triler?“

„Ovo su jako niski udarci iako ja tebe jako poštujem kao koleginicu“, rekla je Viki Bekuti i vidno se iznervirala. Ona je dodala kako ne sedi u žiriju da bi ocenjivali jedni druge već kandidate, a ako će da ocenjuju onda da izađu na scenu i da pevaju. 

2da962aacfa7ce5b0c438db8ed51c6b705b16284

To se i dogodilo, a nakon natpevavanja Viki i Ane, Marija Šerifović je presudila da je od njih dve najbolje pevala Abida Milkunić!

Pogledajte njen nastup: 

https://youtube.com/watch?v=1-BY4YZ8iIQ%3Fstart%3D1130
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić