Login/Registracija

Hanad Džehverović otkrio da li su Isak i Aleksandra Mladenović uopšte bili u vezi ili je sve marketing!

Finalista ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“ Hanad Džehverović tokom takmičenja dobio je punu podršku od kolege Isaka Šabanovića, a sada je progovorio o tom prijateljstvu koje je nastalo u ovom muzičkom šou-programu, pa se dotakao teme o kojoj se danima priča, a to je da li su Isak i Aleksandra Mladenović uopšte i bili u vezi ili je sve bilo zarad marketinga.

50f2d454ba49a5a46a3da035e241b7f60b3d9b45

– To je jedan jako dobar momak koji je ostao i dan danas jako prizeman. Nikad nije došao u Bosnu, a da mi se nije javio da se vidimo, niti sam ja došao u Srbiju ili Crnu Goru, a da se njemu nisam javio. Ove godine je stao uz mene i rekao: „Sad moraš, finale je tvoje, pobedu zanemari“, rekao mi je: „Nisam ni ja pobedio, pa vidi me gde sam“ – ispričao je Hanad u emisiji „Grand magazin“, pa se dotakao veze Isaka i Aleksandre Mladenović:

– Ljudi se zaljube, pa skontaju da im ne ide sve je to ljudski, bolje da se završi na vreme nego da posle bude neke patnje. Ja mislim da je to bila ljubav na prvi pogled, ne znam mnogo o tome, ne volim da zabadam nos u tuđu privatnost, ali ono što sam ja video jer sam provodio vreme sa njima zaista su bili zakljubljeni jedno u drugo, šta se desilo ne znam. 

46b58eb6c269ead83b648a1206e1f3de0876e8e6

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić