Login/Registracija

Gile OTVORIO DUŠU: “To sa Prijovićkom je bio ZANOS, nije bila NEKA VEZA“

Kao da je bilo juče a prošlo je skoro 10 godina otkako je tada mladi Amar Gile Jašarspahić odneo pobedu u takmičenju “Zvezde Granda“ i proslavio ne samo sebe i već i svoj rodni Kakanj.

Oduvek je želeo da bude uspešan, a sudbina ga je nagradila i svrstala među one najuspešnije onda kada ga je sasvim slučajno odvela na audiciju za ovo takmičenje.

– Bio je neki dernek, prijatelj je čačkao nešto po internetu i našao informaciju da je poslednja sezona “Zvezda Granda“ i da je audicija u Zrenjaninu. Mi smo zapucali tamo sa Golfom dvojkom i kada smo stigli, prijavio sam se prvi da otpevam da bih što pre završio. Kada je Saša Popović video odakle sam došao odmah mi je sredio matricu i sve po redu– rekao je pevač.

Svojim interpretacijama u ovom šou programu dovodio je publiku do suza, i danas savetuje mlade naraštaje da uvek pevaju samo one pesme koje istinski osećaju, baš kao što je on radio svojevremeno.

– Ja sam toliko puta plakao uz “Samo ovu noć“ zato sam je i pevao. Isto tako i uz pesmu “Istina je druže“ koja kad sam je ja pevao nije bila nešto popularna. Žika Jakšić je bio oduševljen kad sam predložio to da pevam i evo moje izvođenje te pesme sada ima preko 60 miliona pregleda– objasnio je Gile.

Osim po pesmama i neverovatnom glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima koje je imao. Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo devojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspela da osvojio njegovo srce- Aleksandra Prijović.


– Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dečje, nije bila to neka veza- rekao je Amar za “Grand news“.

POGLEDAJTE I:

Amar Gile OTKRIO KO NAJVIŠE PLAČE NA NJEGOVIM NASTUPIMA: „Oni su posebni ljudi“

Amar Gile OTKRIO SVE O LJUBAVI: „Osvojio sam je LJUDSKOŠĆU“ (VIDEO)

Autor: T. Bogavac