Login/Registracija

„GDE DA LAŽEM?“, Žiri PROGOVORIO O Marijinom koncertu, Taške „POKLOPIO“ VIKI

Nakon dve godine, Marija Šerifović održala je seriju koncerata u Beogradu, za koje su karte rasprodate u rekordnom roku.

Na svakom koncertu vladala je neverovatna energija, a mnogobrojne kolege i prijatelji došle su da je podrže, među kojima i nekoliko članova žirija „Zvezda Granda“.


U svom poslednjem vlogu, Šerifovićeva je ih je pitala i za utiske koje su oni rado podelili.

– Najluđe moguće, gde da lažem? Ono ludilo. Moja loptica skočica je energetska bomba. Lu-di-lo– rekla je Ceca koja je ostala fascinirana i rekla kako će po ugledu na nju da sašije odelo i obuje patike.


Znamo da je Đorđe David veliki ljubitelj kvalitetne muzike i Marijinog rada, te ni on nije krio oduševljenje, a jedna pesma ga je posebno pogodila.

– Proveo sam se ludački. Je t’aime pesma mi je u glacvi i dalje i njom si me je kupila. To si odradila mestralno, energija na visini i hiljaditi put potvrdila si da si ozbiljan borac– dao je svoj sud Džordž.


Ovaj spektakl nije želela da propsuti ni Viki Miljković koja je imala i jednu želju kada je repertoar u pitanju.

– Najbolja si, najbolja si Maro, nema šta. Jedva čekamo sledeći, ali samo da nam pevaš ove druge pesme– istakla je pevačica, nakon čega je Šerifovićeva upitala kada će ona da napravi koncert.


– Samo to nemoj da me pitaš. Kad bude novi album– odgovorila je ona, a Taške je šaljivo dobacio da će to uraditi kada rasproda stanove jer trenutno nema vremena da peva.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen Youtube,
Autor: S. Čumić