Login/Registracija

GASTTOZZ u podršci takmičarki ZVEZDA GRANDA: “Krao sam za nju“ (VIDEO)

U prošloj emisiji “Zvezde Granda“ malo ko je primetio da je u podršku takmičarki iz Francuske, Miona Lauri Srećković došao popularni rijaliti učesnik i pevač Nenad Marinković Gasttozz.

Pred našim kamerama, Miona i Gasttozz otkrili su šta ih to tačno povezuje i od kada datira njihovo prijateljstvo.

– Znamo se iz Francuske od kada je ona imala možda 8,9 godina. Krao sam za nju mala čokoladna jaja, pratili smo zajedno Novaka Đokovića i tako. Inače, ja sre nekoliko godina ovde bio podrška njenom tati Igoru, sad njoj, pa me ne bi čudilo da jednog dana dođem ovde i zbog njenog deteta- našalio se Gastoz.

Poznate ličnosti nije uvek lako nagovoriti da se pojave pred kamerama u drugom svojstvu, tačnije kada nisu oni u prvom planu, ali je veliko prijateljstvo među njima bio dovoljan razlog da se Gastoz nađe u sobi emocija i bodri svoju drugaricu.

– Prošli krug nisam mogao da dođem zbog nekih svojih snimanja pesama i spotova i obećao sam da ću doći sledeći put. Međutim onda je ispala, ali evo vratila se i ja sam došao. Moram da kažem da je imala manje od 24 sata da sve ovo uradi i ja bih se u njeno ime zahvalio žiriju na svim lepim rečima. Žao mi je što nije imala svih 6 glasova kao i druga dveojka, koja je takođe bila odlična ali idemo dalje– zaključio je on.

Rijaliti zvezda smatra da nije dovoljno muzički potkovan, ali uzimajući u obzir da je snimio nekoliko pesama koje su postali veliki hitovi, voli da umeša prste kada Miona bira pesme koje će pevati u “Zvezdama Granda“.

– On bi više voleo da ja pevam neke stare narodne pesme, neku Vidu Pavlović, nešto za njegovu dušu– kroz smeh kaže takmičarka, dok Gastoz dodaje:

– Ona ima puno ukrasa i smatram da su ove pesme koje je pevala previše lagane za nju. Možda nisam kompetentan ali mislim da treba da joj se da više vremena i neki dobar pevački zadatak– zaključuje on.

Ceo intervju sa njima pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac