Login/Registracija

Fotografije Marije Šerifović koje nikada niste videli

Niko o javnim ličnostima i velikim zvezdama u javnost ne iznese toliko detalja koliko njihovi prijatelji, članovi familije, a pre svih njih roditelji. Tako je i u slučaju Marije Šerifović o kojoj je ovih dana u javnost izašlo mnogo interesantnih detalja zahvaljujući njenoj majici, pevačici Verici Šerifović.

Kao tajni i specijalni gost emisije „ŠokTok“ Verica je ispričala mnogo anegdota iz marijinog detinjstva, perioda školovanja i vremenu dok su živeli u Kragujevcu. Saznali smo za neke nestašluke poznate pevačice, sve o ljubavi i odnosu sa njenom bakom Lepom i „vitaminskom sendviču“ koji jedna drugoj poklanjaju za rođendan.

Marijina učiteljica je otkrila sve o njenoj prvoj pobedi na takmičenju na rekreativnoj nastavi kada je osvojila veliku tortu za ceo razred, a gimnazijski razredni starešina opisao je zvezdu kao „nemirnu devojku sa pesmom na usnama i konstantnim pokretima nogu ili ruku“.

Jedan od najinteresantnijih momenata bio je onaj kada je Verica otvorila stare albume i sa gledaocima podelila fotografije iz Marijinog detinjstva. 

Foto: PrintScreen / TV Prva / Instagram,
Autor: M. Čolić