Login/Registracija

Finalistkinja otkrila SVE O CECI: “Ostala sam ŠOKIRANA njenim ponašanjem na prvoj probi“

Finalistkinja nedavno završene sezone takmičenja ‘Zvezde Granda“ Maja Milutinović, imala je priliku da kroz deset meseci učešća sarađuje sa Cecom Ražnatović kao mentorkom.

Njen pevački napredak i samo mesto u finalu dokazali su kakva je Ceca kao profesionalac i saradnik, ali ono što je sve zanimalo jeste kakav je pevačica čovek kada se ugase kamere.


A ko bi o tome najbolje posvedočio nego njena pulenka koja ju je viđala u najrazličitijim izdanjima.

– Zaista predivna. Iskreno, nisam očekivala da je najveća balkanska zvezda toliko veliki čovek, divna osoba. Toliko je prijatno u njenom društvu, topla, srdačna, spremna da pomogne, da se aktivno bavi svakim segmentom nastupa našeg. Sa njom možete da pričate o bilo čemu, i važnim  stvarima ali i onim opuštenim, da se samo ćaska uz kafu- otkrila je Maja.

S obzirom da je sa Cecom provodila mnogo vremena, anegdota i uspomena bilo je mnogo, ali se ipak izdvaja jedna stuacija koju Milutinovićeva neće nikada zaboraviti.

Reč je o prvom susretu sa poznatom pevačicom na prvoj probi koja je Maju ostavila šokiranom na pozitivan način.

– Pošto nam je javljeno da će i Ivana Peters raditi sa nama kao član Cecinog tima, nisam očekivala da ću videti Cecu na probi. Međutim, prva proba, mi sedimo, ona ulazi, mi u šoku kao: “Vau“. Izljubila nas je i izgrlila sve, i već mi je bilo jasno o kakvoj divnoj

ženi i energiji se radi- objasnila je finalistkinja.

Podsećanja radi, Maja se našla u 16 najboljih takmičara minule sezone, i mada je osvojila najmanji broj glasova, to je nije obeshrabrilo.

– Bila sam iznenađenja brojem glasova ali sam isto tako izuzetno ponosna na svoje nastupe– rekla je nedavno.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac