Evo zašto Đorđe David ne živi sa partnerkom sa kojom ima ćerku (FOTO)

Popularni roker Đorđe David otac je petogodišnje Staše koja mu je najviše nedostajala tokom borbe sa korona virusom. Član žirija u „Zvezdama Granda“ kaže da su mu dve najveće ljubavi u životu – ćerka i rokenrol. Sa svojom partnerkom Anom ima skladan odnos, a sad je po prvi put otvoreno ispričao i zašto ne žive zajedno. 

……

„Sa Anom sam uvek u odličnom emotivnom statusu, samo što ne živimo zajedno. Trenutno je to sticaj životnih okolnosti. Drugo, kad sam ulazio u vezu s njom, rekao sam joj da sam čovek koji ne može da živi ni sa kim. Ne želim da menjam komoditet pod stare dane. Ali nikad ne reci nikad. Ako me nešto bude slomilo da uđem u tu vrstu kompromisa, biće to Staša, niko drugi“, iskren je David koji se osvrnuo na to koliko ga je ćerka promenila. 

……

„Poštujem ženski pol, nikada nisam ruku digao na ženu, u sebi nemam zla i mržnje. Vaspitavan sam da poštujem i svoje i tuđe. Dete me je samo još više oplemenilo. Odreći ću se klope u restoranu, benzina, pića sa drugarima da njoj kupim barbiku, bojanku, patike… Kad imam kintu, prvo pitam Anu šta treba Staši. Meni – šta ostane“, rekao je muzičar za magazin „Lena“. 

Inače, Đorđe bi uskoro trebalo da skine gips i da se na snimanja „Zvezda Granda“ oporavljen o čemu više pogledajte OVDE.  

Autor: A. B.