Evo šta Aleksandra Živojinović kupuje svom sinu Aleksandru (FOTO)

Zvezda Granda Aleksandra Živojinović uspešno usklađuje svoje poslovne i privatne obaveze iako joj zbog čestih putovanja teško pada razdvojenost od sina Aleksandra. Mlada pevačica trenutno uživa u mnogim stvarima koje mališan radi prvi put u životu, bilo da je reč o prvim rečima ili pokušajima da stane na noge. Aleksandra je otkrila da mališana obasipa poklonima, iako je svesna da je on još uvek mali da bi im se radovao, ali da ipak najradije zarađeni novac potroši upravo na njega.

da3947cdf8a7ad547e651c78a237a4e2c8c75ee3

„Jedva čekam da još malo poraste jer je još uvek stvarno mali. Ima sedam i po meseci. Juče sam mu kupila neki autić, iako je još mali za to“, ispričala je uz širok osmeh Prijovićeva za Grand News. 

„Stavila sam ga na njega, ali on pada levo i desno dok sedi. Zato čekam da poraste jer još uvek nema reakciju na stvari. Vidi on to, ali ne zna šta je u pitanju. Bez obzira na to, kupiću mu sve i svašta za Novu godinu“, rekla je Aleksandra koja za najluđu noć nastupa u Beogradu OVDE. 

Popularna pevačica ima zakazane nastupe za praznike, a posle toga će sa svojom porodicom otputovati na odmor na Tajland i Maldive.

Autor: A. B.