Login/Registracija

EMOTIVNO Džejla Ramović se RASPLAKALA na sestrinom venčanju i poručila: „NE MOGU da PEVAM“ (VIDEO)

Pre tačno nedelju sestra Džejle Ramović, influenserka Lejla Ramović zavetovala se na večnu ljubav svom dugogodišnjem dečku Dinu Joldiću, a sada su mladenci pokazali sve detalje njihove romantične bajke. 


Svadbeno veselje upriličeno je za samo 70-tak zvanica u dvorištu jedne luksuzne vile u Mostaru, gde su mladenci mesecima unazad osmišljavali svaki detalj kako bi njihovo venčanje bilo bajkovito. I zaista jeste, sudeći po snimku koji je mlada infuenserka otkrila na svom Jutjub kanalu. 

Ona je snimala svaki detalj i samu pripremu svadbe, a koliko je sve to bilo naporno za mladu govori i to da se na dan svog venčanja razbolela, a u jednom trenutku su je i slomile emocije zbog iznenađenja koje joj je priredio suprug.


– U ime ljubavi, Džejla, molim te zapevaj nam – rekla je mladina kuma nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno „da“, što je bio deo Dinovog iznenađenja koji je mladu doveo do suza. 

Ipak, emocije su savladale celu porodicu Ramović, te ni Džejla nije mogla da sakrije suze zbog odlaska sestre iz porodičnog doma. 


– Ne mogu – poručila je Džejla brišući suze, ali je ubrzo došla k sebi i svečanu ceremoniju ulepšala pesmom „Sve u meni se budi“ koju je izvela u pratnji gitariste, što je rasplakalo i ostale zvanice. 


Nakon romantičnog venčanja upriličeno je slavlje u vrtu luksuzne vile, a mladenci su ga otvorili prvim plesom koji su odigrali uz pesmu „Moj lipi anđele“ Olivera Dragojevića.


Usledila je prava žurka do ranijih jutarnjih časova, a mikrofona se ponovo latila Džejla, ali ovoga puta sa Amelom Ćurićem.

Njih dvoje su u duetu otpevali nekoliko hitova, a posebno dirljiv monenat dogodio se kada su zapevali pesme „Kad zamirišu jorgovani“ i „Ponoć“.


Sve detalje romantičnog venčanja objavila je Lejla u svom vlogu na Jutjubu, a koji možete da pogledate u videu. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić