Login/Registracija

Emisiju obeležili KANDIDATI KOJI MENTORIMA MOGU DA ODRŽE ČAS! (VIDEO)

I ove subote bili smo svedoci ogromne želje mladih pevača da postanu zvezde i prikažu se u što boljem svetlu na velikoj sceni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“, dok su neki u ideji uspeli, drugi su nažalost podbacili.

Pored standradnog sastava stručnog i produkcijskog žirija, u sinoćnoj emisiji pridružio se i gostujući mentor Adil Maksutović, čiji je kandidat opravdao rad i svrhu svog mentora, te sa svih 6 glasova prošao dalje. Ipak dotičnom mladiću nije bilo lako, jer je njegova protvnica plenila scenom, pa se povela polemika oko toga ko je bolji pevač a ko veća zvezda- Mi tražimo dobrog pevača, a to je u ovom duelu bio moj Bojan, ali ti vladaš scenom, rođena si za ovo- obratio se Adil kandidatkinji Arijani, koja nije ispunila sve kriterijume kod drugih članova žirija. A da li je imala sreće da prođe dalje, pogledajte OVDE.

7b9e9a337272e3901629eccec2a4d7fdd4ac0a96

Nijedna emisija ne može da prođe bez čarki između Viki i Jelene, pa su se tako i ove subote dve pevačice sukobile oko Jelenine i Milijeve kandidatkinje. – Jel se ti drogiraš ili piješ- pitala je JK Violetizbog komentara da je Milijeva kandidatkinja Aleksandra bila bolja od Jelenine Belme- Ma ko je od vas ovako pevao sa 18 godina– konstatovala je Marija i stala na Belminu stranu. Kako je Aleksandra dobila svih 6 glasova i mogla da bira drugog mentora, odlučila se za Viki pa se postavlja pitanje, da li je taj izbor napravila uparvo zbog pevačicinih dobrih komentara ili iz drugih razloga. A kakvog su mišljenja bili drugi članovi žirija, pročitajte OVDE.

Iako su svi mišljenja da stari kandidati koji pevaju već četvrti put na sceni, ne smeju da dozvole da ispadu, nekima se to ipak dogodilo. Ognjen Čvorović iz tima Viki Miljković je pred nastup naglasio da je on jedini njen kandidat za emisiju i da će odbraniti boje tog tima, međutim, Ognjen je ispao sa samo dva osvojena glasa. – Šta je sa tobom, jel imaš probleme?– pitala ga je Jelena a i ostali su bili u šoku kako je takmičar dozvolio sebi da tako podbaci- Bio si bolji u prošlom krugu- rekla je Ana Bekuta. Viki je objasnila zašto je ispalo kako jeste, a Marija zaključila da je ons samo loš đak koji nije slušao mentora. – Ja se ovde za svakog lavovski borim, i volela bih da imam kako da te opravdam ali nemam. Zasluženo si ispao– konstatovala je menotrka.

fffc1c3b049152817d9f0d3735b452dca4027923

Jedan ne tako uspešan duel odigrao se između Nenada Dmitrovića i Tijane Mitić, koji nisu uspeli da “kupe“ žiri. Tijana je zbog svoje statičnosti i odsustva želje za borbom dobila nadimak “uspavana lepotica“, dok je njen protivnik Necone iz tima Đorđa Davida bio na tapetu zbog svog scenskog ponašanja- Jako si me nervirao– rekla je JK, a Marija je dodala- Ovo je sad prošlo, ali šta ćete dalje ne znam, jer ne znam koliko još možeš da mi budeš zanimljiv. A zbog čega je ovaj takmičar morao da obije noge, i kakav komentar su na to imale žene iz žirija, pročitajte OVDE.

Najupečatljiviji momenat večeri bio je nastup nove kandidatkinje Zorje iz Beograda, nakon čijeg su nastupa svi ustali i aplaudirali! Njen glas, stas i scensko ponašanje osvojili su apsolutno sve, pa je bilo teško reći ko ju je više želeo u svom timu. -Koga biraš da mu budeš mentor– našalio se Popović, a Bosanac je kratko i jasno objasnio situaciju- Od ovoga može da se rikne!  Zorja je ispričala da se tek od skoro bavi pevanjem ali da je na Muzičkoj akademiji završila violinu, te je svima bilo jasno kako je sve zvučalo baš onako kako treba. Da li je Zorja ostala pri svom mentoru Miliju ili odabrala nekog drugog, saznajte OVDE.

ae59746434806dc216929ccc3dfe9d3248f4a6aa

Još jedan Milijev kandidat pobrao je sve simpatije žirija i dobio svih 6 glasova, a zbog mesta prebivališta, izbora pesama i načina pevanja svi su očekivali da će momak izabrati Bosanca za mentora. Bosanac je u svom stilu objasnio da ne želi da preuzme tu odgovornost ali da će pomoći koliko može. Međutim, nakon minuta i minuta ubeđivanja Dragan Stojković je popustio i rekao da će uzeti kandidata po imenu Sidik. Ono što niko nije očekivao jeste da će Sidik odustati od Bosanca i ipak ostati kod svog mentora Aleksandra Milića, te su mu ostali članovi žirija poručili da očigledno nije pri sebi.

Da je ovo bila noć Milijevih kandidata, dokaz je i Đorđe Basarić, koji je takođe prošao dalje sa svih 6 glasova, dok je njegova protivnica iz tima Ane Bekute osvojila pet. Mentorka nije bila naročito zadovoljna Laninim nastupom pa joj poručila- Ubuduće ti ja biram tonalitet. Ti se bojiš da pustiš glas. 

3d0db9843f7208355f478fb6330e8921a8701d7a

Celo veče gledaoci kraj malih ekrana čekali su da Jelena Karleuša ustane zbog veoma provakativnog stajlinga, a iako ju je Saša Popović molio da prošeta, to se nije desilo do poslednjeg nastupa. Kada je Jelenina kandidatkinja Marijana pevala mentorkinu pesmu “Pazi se“ Jelena nije odolela te ustala sa stolice i zavrckala u ritmu. Saša ovaj prizor nije mogao da propusti pa je stao iza Jelene i nemo posmatrao što je nasmejalo ceo studio. Marijana je u duelu bila sa sedamnaestogodišnjim Alminom, zbog kog je Saša imao muke da li ga pustiti dalje ili ne, a šta se naposletku dogodilo, pogledajte OVDE.

2fe973dc76171d31c1afaa091f0f555b46e5eba1

Kompletan spisak kandidata koji su prošli dalje pročitajte OVDE, a za slučaj da ste propustili emisiju ili samo želite da se podsetite najboljih momenata od sinoć, klik na video ispod i uživajte!
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac