Login/Registracija

Ema sa čudnom emocijom i pevačka ZVERKA oduševili žiri! „Ti si već pobednik“, smatra JK

Ema Stojančić (17) iz Niša, čiji je mentor Sale Tropiko i Martin Ajdarević (27) iz Leskovca, takmičar Marije Šerifović, ukrstili su mikrofone na velikoj sceni „Zvezda Granda“. Prva takmičarka predstavila se žiriju i publici muškim pesmama „23 Prosinac“ Tonija Cetinskog i „Sinovi tame“ Dženana Lončarevića, dok je drugi odabrao numere „Tako lako“ Dženana Lončarevića i „Samo ona može u život da me vrati“ Ljube Aličića. 

6cf2e68efd6751954629c7db988526ff21cbc39f

Nakon duela, rezultat je bio 5:1 u korist Marina za kog su svi imali reči hvale, dok je Ema dobila manju kritiku žirija. 

„Baš je bilo nespretno. I onaj peh na početku si prevazišla, ali je kasnije postalo sve gore i gore. Nekako mi je bilo previše glume. Mlada si, treba ti još vremena da sazriš, još malo iskustva“, smatra Viki Miljković, dok je za Martina imala samo reči hvale, baš kao i Dragan Stojković Bosanac. 

„Martine, ti si stvarno bomba, pazi samo da ne eksplodiraš. Bravo, majstore“, dodao je Bosanac, dok je Ana Bekuta delila njegovo mišljenje, ali je prokomentarisala da je previše „bildovao“ i da je bilo prenaglašeno sve. 

Emina boja glasa dopala se Jeleni Karleuši, a iako joj nije dala glas pohvalila je njenu, kako je rekla, „čudnu emociju“ koju ima sa samo 17 godina. Balkanska diva predvidela joj je je lepu budućnost u muzici i posavetovala da treba da nastavi da vežba, dok je za Marina dodala da je pevačka zverka i da je prošle godine trebalo da bude pobednik. 

„Ja ti od srca želim da dođeš do finala jer to zaslužuješ. Ti si brutalan pevač, retki su takvi kao ti“,  rekla je JK, dok je Đorđe David dodao da ne sme više da peva u jeftinim lokalima jer ima skup glas.

„Ti si biser i trebalo bi da misliš o tome“, poručuo mu je Džordž, nakon čega se u studiju povela polemika oko toga gde pevači mogu da nastupaju u Srbiji i da li imaju mogućnosti da biraju. 

Njihovi mentori bili su prezadovoljni komentarima žirija, ali i onim što su doneli na sceni. Sale Tropiko pohvalio je svoju takmičarku i zahvalio joj se što je baš njega odabrala za mentora, dok je „suparničkom“ timu poručio da su bili odlični i zaslužno prošli u naredni krug takmičenja. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić