Login/Registracija

EKSKLUZIVNO- Vodimo vas na MENTORSKI ČAS kod Viki Miljković! (VIDEO)

Šesti krug počinje! Zato Viki Miljković ništa ne prepušta slučaju, već sa svojim timom vredno radi i obavlja poslednje pripreme pred početak narednog kola. Ona je okupila svojih sedam kandidata u studiju u Beogradu kako bi ih naoštrila za još jedan izlazak na Grandovu scenu.


Ekipa našeg portala imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje ovom mentorskom času i prenese vam delić atmosfere.

– Mislim da smo spojili jako dobru ekipu. To je treća sezona već i spojili smo sjajan tim i iskustvo koje imamo kako bi što bolje pripremili naše kandidate– rekla je Viki za Grand Online.

Da na velikoj sceni sve funkcioniše kako treba zadužen je čitav tim ljudi. Pored profesorke solo pevanja, frizera šminkera kao i Hane Olajić koja je zadužena za stajlinge, na probi je bio i glumac Dragan Marinković Maca koji im je pomagao kako da prevaziđu tremu i pokaže kako treba da se ponašaju na sceni. 


Mentorka ponosno ističe da je zadovoljna napretkom svojim kandidata, a da je posebno raduje činjenica da su postali prava porodica.

-Mi sa njima i posle treninga provodimo vreme zajedno. Vodimo ih na ručak…priređujemo mi svašta nešto. Naši kandidati se ne spremaju samo za finale već i za ono što se dešava nakon toga, jer to je real life– poručila je Viki.

A kakva je atmosfera na njihovim probama, kako se slažu kao tim i da li je Viki strog mentor saznajte u videu ispod.

Novo izdanje VIKI MILJKOVIĆ! Kada budete videli šta je obukla, NEĆE VAM BITI DOBRO!

Viki otkrila ZBOG ČEGA EMOTIVNO REAGUJE: „Ili se naježim ILI MI SE PLAČE!“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić