Spremite se za spektakl! Evo kad počinju „Zvezde Granda“

0A0A2196

Snimanje nove, 17. po redu sezone „Zvezde Granda“, najpopularnijeg muzičkog takmičenja ne samo u Srbiji već i u celom regionu, počinje danas.

Nakon dvomesečne pauze, popularni žiri danas će se ponovo naći u sudijskoj i mentorskoj stolici, a kako je najavio Saša Popović, u novoj sezoni očekuju nas i brojne novine.

On je tokom leta najavio sasvim novi sistem funkcionisanja u takmičenju.

IMG 6843

Pozivamo kandidate, ne samo nove, nego i stare da se prijave, zato što menjamo sistem takmičenja, ali dijametralno menjamo. Videćete o čemu se radi, biće najzanimljivija sezona uopšte koju smo radili  izjavio je Popović uoči audicije, a svi takmičari i gledaoci jedva čekaju da vide o kojim je to izmenama reč.

Ako je suditi po kastingu, koji je produkcija na čelu sa Popovićem radila tokom leta, ali i raspoloženju i ičekivanju popularnog žirija, koji u sredu, 13. septembra ulazi u velelepni i renovirani studio, očekuje nas bogat muzičko-scenski sadržaj i izuzetno gledana sezona.

Ono što svakako ostaju isto jeste žiri koji će i u 17. sezoni biti u istom sastavu: Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Đorđe David, Dragan Stojković Bosanac, kao i članovi produkcijskog žirija Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili.

SLAVICA ANGELOVA

Podsetimo, u prethodnoj sezoni pobedu u najgledanijem takmičenju odnela je Slavica Angelova iz Makedonije čiji je mentor bio Đorđe David.

BONUS VIDEO: Najbolji nastupi u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić