EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako izgleda nova Cecina vila na Kipru koju gradi Viki Miljković (FOTO)

1eb226905f72fca1c00b05af13ea744eb6b75cbb

Pevačica Ceca Ražnatović odlučila je da izgradi još jednu vilu na Kipru.

U gradnji nove vile učestvuje firma njene kume Viki Miljković, a radaovi napreduju po planu. Viki je nedavno za Grand televiziju govorila o tome kako su se ona i Ceca dogovarale oko svakog detalja kada je u pitanju dizajn „Vile Ceca“.

VILLA CECA AYIA NAPPA NOVO 06

-Sada se trenutno radi građevinski projekat. Unutrašnjost, odnosno dizajn smo završili odavno i treba samo da se uradi jedna velika rekonstrukcija. Sada će njena kuća imati preko 600 kvadrata, to je jedan jako veliki zahvat. Kada sam razgovarala sa Cecom i Lidijom došli smo do zaključka da će verovatno ići sve ispočetka – rekla je Viki za Grand televiziju.

VILLA CECA AYIA NAPPA NOVO 25

Cela prednja strana je u staklu!

Kompletna prednja strana Cecine vile biće u staklu sa pogledom na veliki bazen. Pored toga, u dvorištu će imati i svoje mesto za opuštanje pored velikog đakuzija.

VILLA CECA AYIA NAPPA NOVO 19

– Moja kuća iz snova izgleda baš kao ovaj projekat. Mnogo staklenih površina, svetlosti, enterijer između modernog i udobnog, pogled na more… Kada mi neko kaže Kipar, prva asocijacija mi je mir i čist vazduh, ovo što je pokazala je ludilo! Jako mi se dopada kuća – izjavila je tada, prenosi „Blic“,

VILLA CECA AYIA NAPPA NOVO 38

Ražnatovićka, koja će u svojoj novoj vili imati i teretanu s najnovijim spravama, ali i igraonicu za unuke.

BONUS VIDEO:

Foto: Foto: RESIDENCE HILLS,
Autor: A.Milinković