Ovako je izgledala Edita na audiciji za Zvezde Granda: Pojavila se u šuškavcu i brzim patikama i ostavila Popovića u čudu (VIDEO)

Danas uspešna pevačica sa velikim brojem hitova, a pre više od deset godina je Edita na audiciji za Zvezde Granda okušala sreću i pokazala Saši Popoviću i Žiki Jakšiću svoj talenat.

U šuškavcu i air max patikama koje su tada bile moderne, stidljiva tinejdžerka se pojavila na audiciji i zapevala hit „Ostrvo tuge“ kojim je oduševila žiri ali i publiku koja joj je skandirala.

Edita na audiciji za Zvezde Granda

Edita na audiciji za Zvezde Granda

Nikad mi nije Indi rekla da ima rođenu sestru koja peva, a pevaš bolje do nje da znaš. Super si, ma perfektna– pohvalio je tada Popović kako je pevala Edita na audiciji za Zvezde Granda.

Edita se sada prisetila svog početka i uz video koji je podelila, poslala je snažnu poruku o svom putu.

Edita na audiciji za Zvezde Granda

Bio je to neki septembar 2009.godine..gde sam u dogovoru sa drugaricom odlučila da se prijavim za Zvezde Granda, rekavši samo mami i tati. Tata me je vozio, a mama je radila (u dve smene) i ljutito čekala da se javim! I tako ti ja na prazan stomak, ustvari popila sam 4 kafe i 2 guarane odem na audiciju u air max-u i šuškavcu sa jednom željom! Da pevam! Bez plana, bez očekivanja, sa ogromnom željom u grudima- da ostvarim svoje snove i majci i sebi obezbedim lep život! – počela je pevačica koja je tada imala veliku tremu.

Budući da sam bila jako stidiljiva, možete da čujete koliko sam intonativno bila loša, i generalno tvrda, da bi čovek pomislio, “Od ove ništa neće biti”. Nit sam specijalno lepa, nit sam specijalno otpevala, ali sebe u sebi nikada nisam promenila, od kad znam za sebe do dana današnjeg sam ona ista Edita, samo mnogo ponosnija na sebe jer sam uprkos svim pritiscima uspela da ostanem svoja! – ponosno je istakala pevačica, a zatim nastavila:

Edita na audiciji za Zvezde Granda

Hvala nebesima, i svim nedaćama! Ovo je samo početak! Nastojim da ovo znanje i ljubav prenosim, a ne da čuvam za svoje dupe i hranjenje svog ega! Ko razume, shvatiće! U moje vreme to je bilo ovako, a vaše je mnogo lepše i lakše, zato negujte sebe u sebi! Nema ništa lepše kad lepo starite, kad vas ljudi vole onakvi kakvi ste, i kad možete da se pogledate u ogledalo, a da znate da nikome niste odmogli! Svaka akcija ima reakciju! To ne znači da ako vas neko dira ne treba da mu j***te mamu, nego da nikog ne dirate prvi, gde možete uvek ostavite nesto dobro iza sebe, pa makar to bio i savet! A vama neka ovo bude dokaz da nista nije nemoguće!– napisala je ona, a kako je izgledala Edita na audiciji za Zvezde Granda pogledajte u videu na početku teskta.

EDITA ARADINOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 11 ok

Iako se Edita nije plasirala u finale Zvezda Granda, ostala je zapažena,a kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović često ističe u svojim izjavama da gotovo nijedna izbačena „Zvezda Granda“ nije napravila karijeru, međutim priznao je da su dve pevačice ipak uspele, a to su Ivana Selakov i Edita Aradinović.

Nekoliko godina nakon takmičenja postala je članica grupe Ministarke.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić