Džejla Ramović PONOVO „ODUVALA“, žiri lovio najmanje greške (FOTO)

Pobednica takmičenja „Neki novi klinci“ prijavila se ove sezone u „Zvezde Granda“ kako bi joj Marija Šerifović bila mentor i želja joj se ostvarila. Džejla Ramović predstavila se u drugom krugu pesmama „Melanholija“ Jelene Tomašević i „Nisi moj“ Aleksandre Radović. Već nakon izvođenja prvog dela prve pesme publika je pozdravila aplauzima, a Marija je od sreće udarila rukama o sto i povikala „Bravo Džejla“. U nastavku je ceo studio podigla na noge i napravila sjajnu atmosferu. 

4b70168e61baaee153281f14a409c4290d3f8a4d

I pre nego što je završila nastup žiri je počeo sa glasanjem i kao iz topa dobila je svih šest glasova. Saša Popović je podsetio da se Džejla takmičila prvi put sa 12 godina, a onda je nakon toga pobedila u „Nekim novim klincima“. Nakon fantastičnog nastupa samo je Đorđe David našao „dlaku u jajetu“ i rekao Džejli da ne sme više da joj se dogodi da izgubi snagu u drugoj pesmi.

„Ali ti si jedna od ozbiljnih kandidata za pobedu u ovom takmičenju“, rekao je Đorđe, a Ana upozorila da to nije smeo da kaže. I neki drugi članovi žirija su pronašli zamerke na drugu pesmu, a Saša Popović ih je pitao „Je l ste vi ljubomorni?Šta je sa vama“.

„Ja sam zadovoljna kako si ti pevala večeras. Ono što sigurno znam je da ćeš biti još 200 posto bolja u trećem krugu i to je jedino važno“, rekla je Marija. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić