Login/Registracija

Dragica IZNENADILA: „Marija je snimila pesmu meni U ČAST“, a razlog je NEVEROVATAN!

Dragica Zlatić poznata je po svom humoru te se i u Grandovoj emisiji pojavila vidno raspoložena i spremna za šalu. Pevajući stihove pesme Marije Šerifović „Kada dođe mesec maj i dan četrnaesti“ rekla je nešto što je i samu voditeljku iznenadilo.

– Marija Šerifović je napravila ovu pesmu meni u čast, za moj rođendan. Baš mi je rekla „Evo Dragice pošto sam te mučila u Zvezdama Granda“ (smeh)- našalila se Dragica i osvrnula na takmičenje „Zvezde Granda“ na čijoj audiciji se pojavila neverovatnih šest puta.


– Šalim se, nije nas niko mučio tamo, zapravo mi smo sami sebe mučili. Sećam se mi dođemo tamo, još nas niko ništa nije ni pitao a mi već izgubljeni. To je neka trema koju smo sami sebi nabijali, mada dobro, umeli su i oni malo (smeh). Kako me posle nisu kritikovali kada sam vežbala i normalno izlazila na scenu i pevala dobro. Logično je bilo da nisu mogli da mi kažu da sam super kad sam izlazila pogubljena, nisam znala ni šta pevam- iskrena je pevačica.


Ipak, Saša Popović je u njoj prepoznao talenat i potencijal, a i ko će bolje oceniti nego on! Zato je lepa Čačanka danas posebno zahvalna direktoru Granda za koga tvrdi da je zaslužan za njen uspeh.

– Saša Popović je osoba zbog koje sedim danas ovde. Od samog početka me je vraćao u takmičenje i kada sam ispadala sto puta i dugujem mu sve što sam danas postigla. Verovao je u mene i prepoznao je nešto u meni. On je čovek mag! Ima dar za to jednostavno- istakla je Dragica.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ Z. K. Munja/ Elena,
Autor: J. Jović