ŠLIHTARA ILI KAVALJER? Đorđe David kao Betmen na snimanju „Zvezda Granda“: „Ja volim ove velike“ (VIDEO)

Na snimanje nove epizode najgledanijeg muzičkog šou progama ,,Zvezde Granda“ Đorđe David je došao u nesvakidašnjem izdanju, stilizovan kao Betmen.

DJordje david kao betmen 2
Đorđe David kao Betmen

Đorđe je odabrao kompletno crnu kombinaciju, a u prvom planu su naočare koje su mu prekrivale celo lice, kao i dugi kožni mantil u kom podsećao na poznatog filmskog junaka.

Na pitanje gde je parkirao ,,Betmobil“, Đorđe je odgovorio:

– Eno ga tamo parkiran, samo što je moj ,,Betmobil“ kao da su pedesete godine. Ja volim one velike karavane preko pet metara. Mora da imam nešto lubeničarsko u sebi, i lubeničare volim više od bilo kog džipa.

DJordje david kao betmen
Đorđe David kao Betmen

Novinar Granda se nakon ove izjave pevača nadovezao na priču o Betmenu, pa je priupitao Đoleta i šta misli o takozvalim ,,Cat women“ (prim. aut. žena mačka).

– Pa vaša šefica je jedna od tih cat women, eno je unutra u tigrastom izdanju, a i dobra je mačka odmah da vam kažem – šlihtao se Đorđe kroz osmeh Grandovoj redakciji, a novinar se našalio da je uvek bio kavaljer i delio komplimente šakom i kapom.

IMG 1670
Đorđe David kao Betmen

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: F.Pavlović,
Autor: V.Brusin