Login/Registracija

Dobio je PANIK TASTER, a kada ga je Jelena ugledala POJELA SE ŽIVA što nije glasala (FOTO)

Petar Vasić dobro je poznato lice u ovom takmičenju, a nakon što je odlučio da se i ove godine bori za titulu zvezde „Granda“ u prvom krugu se predstavio pesmama „Samo se noćas pojavi“ Magla benda i „Ne dolazi u snove“ Mirze Selimovića. U toku druge pesme dobio je panik, međutim na njegovu sreću Popović je reagovao i pritisnuo anti panik.

Kada se zid otvorio i kada ga je Jelena prepoznala nije mogla da veruje da je upravo ona bila inicijator da mu se pristisne panik taster. 

„Strašno je što te nisam prepoznala. Svi znaju da si ti bio moj miljenik prošle sezone i ja znam kako si ti pevao i kako možeš da pevaš, a publika takođe to zna. Ja sam se sad živa pojela što ti nisam dala glas“, bila je iskrena Jelena. 

„Ti već godinama lutaš i ne možeš da pronađeš svoj fazon. Čas si plav, čas si zelen, pa si dobar, pa si loš..Šta ti je čoveče?“, iznervirano je prokomentarisala Marija i poručila takmičaru da je zreo za batine, jer nije pevao pesme koje mu najbolje leže. 

Popović je objasnio da je Petar neko ko se već dugo takmiči i da ne zaslužuje da ispadne u prvom krugu, pa se obratio žiriju i poručio im da ako neko želi da ga uzme, on će to dozvoliti. Jelena je brzinom svetlosti pritisnula svoj taster i tako postala mentor ovom takmičaru.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić