Login/Registracija

DOBILI SMO FINALISTU! Mili slavio, Ceca ZAKUKALA: „Pravdo, gde li si?“

Večerašnjim duelom između Srđana Stanića (19) iz Gradiške i Natalije Joksimović (17) iz Beograda dobili smo još jednog finalistu „Zvezda Granda“. 

Srđan je maestralnim izvođenjem pesmama „Anđelija“ i „Jedna noć, jedna luda noć“, sa čak sedam glasova stručnog žirija obezbedio sebi prolazak u samu završnicu, dok je Natalija izvođenjem numera „Jelen“ i „Nije monotonija“ zaradila šest glasova. 

Kako je Milijev kandidat prošao direktno, ponosni mentor nije mogao da sakrije radost, a imao je i reči hvale za Stanića. 

– Odlični kandidati, ali Srđane, razneo si! Što je teža pesma, ti je bolje pevaš. Ovo je stvarno bilo fantastično, svaka čast – poručio je zadovoljno mentor, dok je Ceca svojoj kandidatkinji poslala poljubac. 

– Natalija, bombona! Srđane, čestitam ti – poručila je ona, a Saša Popović istakao da se kod Cecine kandidatkinje vidi ogroman napredak u odnosu na prošlu godinu. 

– Tebe od kad je Ceca preuzela, ne mogu da te prepoznam. Lomio sam se, ali imamo mnogo kandidata i ne mogu da puštam po dvoje, probićemo limit-  objasnio je Popović, što je iznerviralo Cecu, budući da je u prethodnom duelu pustio oba kandidata.

– Ono je bilo nešto posebno – pravdao se Popović, ali ga Ceca nije slušala, već je krenula ka svojoj stolici vičući: – Jaoj, jaoj, gde li si, pravdo?


Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić