Login/Registracija

Do juče ga je dojila IZA SCENE, danas slave VAŽNU STVAR (FOTO)

Nekadašnja učesnica takmičenja “Zvezde Granda“ Dušica Tričković, proslavila je sinu Mijatu drugi rođendan!

Ponosna mama je svom mezimcu čestitala i putem društvenih mreža uz seriju prelepih fotografija na kojima njen sinčić pozira pored rođendanske torte.

– Pričali su da uživamo u svakom trenutku sa tobom dok si mali, jer ćeš brzo da porasteš, ali nismo verovali da će to proći brzinom svetlosti. Velike dve pune godine napunio Mijat, a priča da ima te dve već 3 meseca i da se zove Bejbe. Nekada nas nerviraš bejbe, ali volimo tvoje saosećanje i što znaš da si kriv i da ne smeš da nas sekiraš. Plašimo se da ne budeš razmaženko, a opet i strahujemo da te ne grlimo i ljubimo dovoljno. Sve u svemu dobar si mališa i tako nasmejan svima ne možeš biti loš. Vole te mama i tata– napisala je atraktivna brineta.

……

Pokazatelj da vreme zaista leti jeste to što je Dušica u prošloj sezoni na Grandovoj sceni nastupala sa trudničkom stomakom, a zatim i nakon porođaja dovodila Mijata na snimanja kako bi ga dojila u pauzama, čime je pokazala koliko joj je stalo do “Zvezda Granda“.

– Nije bilo lako. Bilo je naporno, bilo je mnogo odricanja, a pored dužnosti majke trebalo je da budem i pevačica, da smislim kako ću se obući, našminkati i sve ostalo– rekla je ona nedavno.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac