Login/Registracija

Đorđe RAZOČARAN u kolege: “Ogrešiće se AKO ISPADNEŠ, nisu ti za prineti“

Iz tima Cece Ražnatović večeras nam se predstavila Aleksandra Ivanov (30) iz Kruševca sa pesmama “U meni jesen je“ i “Bez nade“, dok se kao njen protivnik u četvrtom krugu našao Omar Džaferovski (20) iz Skoplja iz tima Đorđa Davida i otpevao pesme “Etida“ i “Ove noći jedna žena“.

Ubedljivu pobedu u ovom duelu odnela je Aleksandra sa maksimalnih 6 osvojenih glaosva, dok je za Omara stiglo samo tri, ali Saša Popović je bez razmišljanja mladog Makedonca pustio da se ponovo pokaže u baražu.

Snežana i Ana su za prvu kandidatkinju imale samo reči hvale, dok su obe konstatovale da je Omar imao pretežak program ali i da nije dovoljno vežbao, sa čim se složio i Bosanac.

– Bio si ambiciozno opterećen, pesma “Etida“ je napravljena za uživo izvođenje, Kovač je napravio klasiku od toga. Da si otpevao 99 tonova tačnih, a jedan promašiš, to je kao kada iz kamiona od 100 tona peska ispustiš jedan. Ja pozdravljam ambiciju tebe i tvog mentora, ali je neviđena opasnost– rekao je Stojković.

Milijev savet Aleksandri bio je da se okrene malo komercijalnijim pesmama, dok je Omaru poručio- Jako si šarmantan i imaš to nešto. Ali si pevao obe pesme iz istog perioda, umesto da je druga bila malo brža, stajao si ovde zakucan kao pre 40 godina i nisi mogao bolje da se izraziš u drugoj u odnosu na prvu.

Đorđe je kao Omarov mentor želeo da pojasni situaciju u kojoj se njegov kandidat našao kao i da ga odbrani od kritika kolega iz žirija.

– Ako je jedan ton razlog da ti se ne da glas, alal onom ko ti ga nije zbog tog dao. Ako si ti od onoga što ti se dalo uradio barem 92% onda alal ti vera. Ima pevača koji su dobili šest glasova večeras a nisu ti za prineti, ja ti to kažem kao tvoj mentor. Ne obraćam se nikom posebno, ali ja ovde imam najmanje autoriteta. Moje mišljenje je da je ovo bilo za više glasova, ja ti se zahvaljujem, i mislim da će se strašno ogrešiti ako ti ne odeš u peti krug– rekao je Đole.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac