Login/Registracija

Đorđe David uoči nove sezone pecnuo Bosanca: „Kao Radovan Treći je, ima ruralne fore“ (VIDEO)

Snimanje nove sezone “Zvezde Granda“ počinje danas, a okupljene novinare ispred Grandovog studija zanimalo je samo jedno – na kojoj će se televiziji emitovati popularno muzičko takmičenje.

Prvi je na to odgovorio Mili, a sad je svoje mišljenje izneo i Đorđe David. 


– Ne znamo ništa, verujte mi da nije foliranje. Saša Popović je iz inostranstva došao pre neki dan, samo nam je dao informaciju kad počinju snimanja i rasporede do januara meseca. To znači da smo nagrabusili (smeh). Mislim da je televizija sa nacionalnom frekvencijom definitivno potrebno. Šta je Saša smislio, videćemo, saznaćemo sada za nekih pola sata – rekao je Đorđe za Grand Online i dodao da se uželeo čuvene šestorke koja i ove godine ostaje u istom sastavu. 

– Kao školska godina….Uželimo se jedni drugih i sve više smo na mreži aktivni. U principu mislim da je ovo ekipa koja je odlična i super funkcionišemo. Svi konflikti su isključivo kada je u pitanju mišljenje ili stav, ali poštovanje jedni prema drugima imamo sigurno – istakao je roker koji je otkrio i ko mu je tokom letnje pauze najviše nedostajao. 

Najviše, pa Viki Miljković, Marija Šerifović i Ceca Ražnatović. S njima imam opzbioljno zezanje kada kamere ne snimaju, volim da tračarim i ogovaram, ali fali mi i Dragan Stojković Bosanac sa svojim ruralnim forama.  Ume da bude kao radovan Treći, fali mi Ana, fali mi Mili sa svojom besavošću, Saša sa autoritetom, ma svi mi fale. – rekao je Đorđe čiji intervju možete da pogledate u nastavku.

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić