Login/Registracija

Ovo smo svi čekali! Evo kad počinju „Zvezde Granda“ (VIDEO)

Nakon letnje pauze regionalni muzički šou „Zvezde Granda“ vraća se na televizijske ekrane sa novom sezonom u kojoj je došlo do drastičnih promena.

Posle 20 godina kreativni direktor „Granda“ Saša Popović najavio je novi koncept takmičenja i pravila koja će šou učiniti još zanimljivijim i dinamičnijim.

Ova sezona se razlikuje od svih ostalih jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima 2 muška i 2 ženska kandidata. U ovoj prvoj emisiji imamo 4 muška i 4 ženska kandidata – objasnio je za Grand Popović i nastavio:

-Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskimImamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledaćete emisiju i biće vam jasno.

Snimanja novih epizoda su uveliko u toku, a emitovanje najgledanijeg muzičkog takmičenja startuje u subotu, 23. septembra sa početkom u 21 čas na Pink televiziji, Sitelu, TV Nova BiH i Nova M.

VIDEO: Saša Popović o novim pravilima u „Zvezdama Granda“

Pored novog koncepta takmičenja i scena je potpuno promenjena, a ceo studio opremljen je najnovijom tehnologijom, rasvetom i velikim video bimom, čineći novu binu najglamuroznijom do sad.

Saša Popović će i dalje biti u ulozi predsedavajućeg, dok će se žirijskim stolicama i ove godine naći čuvena osmorka, Ceca RažnatovićAna Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković BosanacSnežana Đurišić, Đorđe David Aleksandar Milić Mili.

Pogledajte u videu kako izgleda nova scena „Zvezda Granda“.

NE PROPUSTITE:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić