Login/Registracija

Đorđe David obradovao pevače i kompozitore, spremite se za MUZIČKI FESTIVAL

U kući Ive Andrića, u Herceg Novom, danas je održana konferencija za štampu povodom lepog muzičkog događaja, koji će mnoge muzičare i pevače obradovati u junu naredne godine. Reč je o festivalu „Naše more, naše skale“ koji će pružiti mogućnost mnogim talentovanim ljudima da pokažu svoje pevačko umeće, koje će verovali ili ne ocenjivati ni manje ni više nego najpoznatiji roker iz „Zvezda Granda“ Đorđe David.

Za Grand online Đorđe je otkrio da osim što je ćlan umetničkog odbora, takođe mu je dodeljena i uloga PR-a ove prestižne manifestacije.

– Ideja ovog festivala je da se to dešava kao varijanta otvorenog Balkana, pre svega kada je u pitanju muzika. Zbog toga je Elena Risteska, ispred Makedonije, član umetničkog odbora, dok je Danijel Alibabić ispred Crne Gore, kao zemlje domaćina ovog lepog dešavanja. Ja sam dobio veliku čast da budem član umetničkog odbora , ali i PR čitavog festivala, ispred naše zemlje- rekao je Đorđe David i dodao da će sam događaj okupiti mnoge kompozitore i pevače.

Osim Đorđa Davida i drugih  članova umetničkog odbora, konferenciji je prisustvovao predsednik skupštine Herceg Novi, Ivan Otović.

Đorđe ne krije da ga raduje ekipa sa kojom ima čast da bude deo festivala i da na taj način promoviše rokenrol, kao što to čini u najpopularnijem takmičenju 2Zvezde Granda“.

– Ja ću se zaista potruditi da pozovem naše najbolje kompozitore kada su  pitanju pop note, ali i da sve što je najbolje u Grand produkciji involviram u sam festival jer smatram da imamo gomilu mladih ljudi koji zaslužuju da se pojave i pokažu šta znaju- otkrio je roker.

Prijave za festival trajaće od decembra do marta meseca sledeće godine, a Đorđe David iskoristio je priliku da pozove sve muzičke talente da se prijave u što kraćem roku.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović