Login/Registracija

Vesna Milanović i Siniša Medić uzbuđeni pred novu sezonu, a zbog jednog pevača spremni na presedan: „Znamo da ne voli studijske emisije“ (VIDEO)

Najgledaniji TV šou u subotnjem dnevnom terminu, emisija „Zvezde Granda Specijal“ konačno se posle letnje pauze vraća na male ekrane, a neumorni voditeljski tandem Vesna Milanović i Siniša Medić otkrio je šta se dešava iza kulisa ovog popularnog formata.

Vesna i Siniša su na početku sezone ispričali kako se oni sami pripremaju za svaku emisiju, ali i da li imaju neke rituale i koje su im neostvarene želje kada je ovaj tok-šou u pitanju.

VESNA I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 6

-Imamo sjajne goste u prvoj i drugoj emisiji, već smo duboko ušli u novembar kada je reč o gostima. Sve su same zvezde. Prošle godine smo bili ubedljivo najgledaniji kada je reč o našoj emisiji, subotnji termin u 13.30 sati. Nijedna druga televizija nije imala gledaniju emisiju u ovom terminu, uključujući i javni servis, na čemu smo posebno zahvalni – rekla je Vesna za Grand, a Siniša je uveren da će već na početku sezone emisija „Zvezde Granda Specijal“ da pokida:

-Mislim da će prva emisija da grune maksimalno, jer tu su nam Rada Manojlović, Suzana Jovanović i Aleksandra Mladenović.

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 4OK

Vesna i Siniša uvek u emisiji oduševe dobrim izborom sagovornika ali i zanimljivim pričama. U razgovoru Vesna zna da prilično „otvori“ sagovornike, a sada je otkrila i koja je njena tajna.

-Siniša je duhovit i voli da se šali, što prija gostima u emisiji, dok ja volim da sa njima pričam malo privatnije, kada je reč o nekim emotivnim temama. Mislim da smo oboje sa više od 20 godina iskustva došli do tog stadijuma da nam se gosti kada ih pozovemo uvek jave na telefon. Na prvu se uvek sve dogovorimo, a odbiju dolazak u emisiju jedino ako su tog dana kada snimamo emisiju zauzeti ili nisu u Beogradu – istaka je voditeljka i objasnila zbog čega je to tako:

-Gosti znaju da nema iznenađenja kod nas. Mi smo fini i uljudni domaćini, emisija je zabavnog karaktera. Šalimo se, pričamo i nikada nikome nije neugodno u našoj emisiji.

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 5OK

Nakon dugogodišnjeg iskustva na televiziji, Vesna i Siniša su eklsuzivno za Grand otkrili u čemu je tajna vrtoglavog uspeha.

-Vesna i ja se očima sporazumevamo, dovoljno je da se samo pogledamo i odmah znamo ko šta treba da radi. To ne može da se opiše rečima. Kada me pogleda tačno znam da li treba nešto malo da čačnem – rekao je Siniša, a Vesna je opisala kako doživljava svog kolegu.

-On ima takvu energiju kao da ima 20 godina. Sve bi da uradi u sat i kusur vremena, ali ne može. Inače postoje gosti koji obožavaju te Sinišine šale, dok ima i onih drugih koji prosto imaju mirniju energiju.

A kada je reč o njihovoj energiji, voditelji su objasnili da se sve dešava spontano.

-Mislim da treba da nas snime posle dve emisije kako dolazimo kući i napajamo te baterije. Ali odmorili smo preko leta – rekao je Siniša, dok Vesna naglašava da je uprkos odmoru bilo i posla:

-Čuli smo se iako smo bili na različitim meridijanima ovoga sveta. I sa gostima smo se čuli i dogovarali i zato i imamo spisak gostiju do novembra.

bfe6bce7d461393a6c598aa0188de816f06569ee

Ovaj sjajan dvojac otkrio je i da ima neostvarene želje kada je reč o gostima koje bi želeli da vide u svojoj emisiji.

-Moja neostvarena želja je Žarko Laušević – otkrila je Vesna, dok je Siniša dodao da bi voleo da ugosti Zdravka Čolića.

Voditelji su objasnili i da su spremni da se prilagode sagovornicima.

-Poštujemo Zdravkovu odluku da on ne voli studijske emisije već bi radije da priča napolju, a mi bismo se rado prilagodili i uradili emisiju na otvorenom – priznali su oboje.

04f3e6a275613fb4659ce3f45ee0616a270afcc2

Oni su otkrili i da li upražnjavaju posebne rituale pred emisiju.

-Kada bi bacali vodu meni bi presušila česma – priznao je Siniša a Vesna je objasnila da uvek dolaze prilično ranije, dok su rituali rezervisani nakon snimanja:

-Dolazimo dva do tri sata pre emisije i pijemo zajedno kafu. Pravimo takozvanu košuljicu i dogovaramo se sa ekipom koja radi sa nama, a posle emisije Sinišu dobra koleginica uvek vozi kući. Može posle da se ide negde, ali prvo ja njega vozim kući, tuširanje presvlačenje, pa se onda izlazi na vino, piće, ili šta već je neko planirao.

VESNA I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 7

Popualrni šou „Zvezde Granda Specijal“ na programu je svake subote od 13.30 sati na TV Pink, a šta vas očekuje u prvoj epizodi pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić