Login/Registracija

Dinča IMITIRAO sve što je voditeljka tražila, ceo studio NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA ČUJE (VIDEO)

Mnoge estradne ličnosti, pored pevanja poseduju i druge talente, a gluma je svakako jedan, koji je na neki način, i sastavni deo njihovog posla.

Do suza su nas nasmejale imitacije Milice Todorović, Baneta Mojićevića i drugih pevača, a u ovonedeljnoj emisiji „Zvezde Granda Specijal“ na svoj izvanredan talenat podsetio nas je Milan Dinčić Dinča.

Znamo koliko je on veseo, pozitivan i uvek spreman za šalu, o čemu govori i naziv njegovog Instagram profila „Crazy Dincha“, a ove nedelje sve je ostavio bez teksta kada ga je Vesna Milanović izazvala da pokaže šta sve zna.

– Obratite pažnju na ovog momka, niko na svetu ne imitira kao on, nijedan učesnik ne imitira kao on, na primer truba– najavila je voditeljka pravi mali spektakl.

Originalan zvuk trube oduševio je sve, nakon čega je Vesna nastavila da mu menja uloga, pa smo čuli i Kristijana Golubovića i Acu Pejovića.

Nekada rečima ne može da se opiše ono što mora da se doživi, zato ledeći video ne morate da gledate, zatvorite oči i uverite se u Dinčin neverovatan talenat.

……

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/L. Cvetković,
Autor: S. Čumić