Login/Registracija

Devojka iz publike ZAPROSLILA Nermina: Njegova i Violetina reakcija je HIT

Od kada se završilo spektakularno finale najpopularnijeg muzičkog takmičenja pobednik Nermin Handžić veoma često nastupa sa svojom mentorkom Viki Miljković zbog čega je veoma srećan i ponosan te je za Grand Online otkrio kako teku pripreme pred svirku.

– Nastupi sa Violetom izgledaju fenomenalno. Gde god da dođemo odlično smo prihvaćeni zajedno. Mada neke poseben rituale pred nastuo nemamo, ali se uvek obavezno dogovoramo oko nekih sitnica kako bi sve ispalo bez greške- otkrio je pobednik.

Iako je na samom početku karijere, Nermin tvrdi da mu apsolutno ništa ne pada teško, te sa svakim ko mu priđe rado proćaska i fotografiše se u šta smo se više puta uverili na društvenim mrežama.

– Stvarno mi ništa nije tepko, a posebno mi je drago što na svaki nastup dođe ogroman broj ljudi. Prilaze mi uvek zbog čega sam veoma srećan i to mi je veliki dokaz za pobedu koju smo ostvarili- priznao je Handžić i dodao da je svima zahvalan na neizmernoj podršci koja stiže sa svih strana iako se takmičenje završilo.

A na pitanje da li mu više saveta udeljuje Viki ili Taške, Nermin odgovara:

– Uvek mi nekako zajednički daju savete, ali uvek one koji imaju najbolji krajnji ishod. Nisu strogi uopšte (smeh). Uvek su društveni, ugodni, raspoloženi i skromni ljudi. Uglavnom, ukoliko nisu Viki i Taške sa mnom na nastupu, savetuju me da bude neko moj tu, da uvek imam nekoga pored sebe iz porodice- priznaje.

Na nastupima koje ima gotovo svakodnevno već su počele da mu se dešavaju zanimljive situacije sa kojima se do sada nije susretao, a jednu je posebno izdvojio.

– Devojka iz publike je napisala da je oženim! (smeh) Mentorka mi je to prenela posle nastupa jer je samo ona videla pa smo se baš ismejali- ispričao je kroz smeh.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović