Login/Registracija

Darko Lazić NAPOKON SVOJ NA SVOM: „Posle svih GLUPOSTI KONAČNO MI SE DESILO OVO“

Od kada se pojavio u „Zvezdama Granda“, oko Darka Lazića podigla se zvezdana prašina.

Osim moćnog vokala i hitova, njegov privatan život oduvek je privlačio pažnju javnosti, a od kada je stupio u vezu sa Barbarom Bobak svi su primetili da ne skida osmeh sa lica.


Iza njih je uspešna turneja po Americi, na kojoj je potpuno spontano zaprosio svoju izabranicu, koja je u intervjuu z naš portal otkrila kako nije želela očekivala nikakav spektakl i da bi mu se sigurno ismejala da je kleknuo na kolena o čemu više možete pročitati OVDE.

On i njegova verenica gostovali su zajedno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ ga je pevač otkrio kako se napokon oseća da živi život kao u filmu.


– Konačno je došlo vreme da se meni nešto lepo desi. Posle svih ovih gluposti i svega što se dešavalo, konačno da i meni sine sunce i da mi bude lepo u životu. Hvala Bogu,  turneja je prošla jako uspešno, viđam decu, sve je to lepo završeno. Nikad nisam bio srećniji , nikad zaljubljeniji, nikad nasmejaniji , jako mi je lepo sa Barbarom. Prosto, konačno je sve došlo na svoje i ja uživam u životu- iskren je bio pevač.

Mnogi ljudi veruju u srodne duše, a ovi golupčići su se u to uverili.


Naime, Bobakova ne krije da joj Drako u početku nije bio simpatičan, štaviše kaže kako joj je bio i iritantan.

– Ne znam zašto je on meni toliko išao na živce, ali to je bilo baš izričito. Možda zato što mi je srodna duša– pokušala je da obajsni pevačica, a zatim je voditelj Siniša Medić upitao da u kojim situacijama je Lazić sada nervura.

– Uvek (smeh)– našalila se ona što je ispraćeno aplauzom

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić