Login/Registracija

Darko Lazić DOBIJA PRETNJE ZBOG NOVE DEVOJKE: „Mora da vodi računa!“

Pevač Darko Lazić već godinama nosi titulu velikog zavodnika i ženskaroša čemu svedoći njegov buran ljubavni život.

Nedavno je raskinuo verdbu sa koleginicom Barbarom Bobak nakon čega je kao bombja odjeknula vest da Lazić vež uživa u novoj ljubavi sa misterioznom crnkom.

Kako prenose domaći mediji, pevač je zbog nove devojke počeo da dobija pretnje koja ga ni malo ne pogađaju, iako brine kako će na njih da reaguju bivše supruge Marina Gagi i Ana Sević.

– Pa ne možeš da se ljubakaš okolo kao klinac, imaš dvoje dece, ne ide da razmišljaš samo o sebi, moraš da vodiš računa i da svoju porodicu i majke svoje dece ne staviš u nezgodnu situaciju. Ne znam šta taj čovek radi. Njegova devojka je sada, kako neki tvrde, razvedena, a kažu da je otišla od muža koji nije bilo ko, što bi se reklo, faca je- započeo je priču izvor za Svet koji ističe da pevač podhitno mora svoj život da promeni što mu poručuju čak i najbliži.

– On ne pravi problem koliko znam, ali to što Darko radi osudili su mnogi, čak i njegovi prijatelji, pa ne treba da se čudi što mu sad stižu neke poruke na telefon da ne glumi mangupa i slično. Neki mu i prete. Ne zna se od koga su te poruke, ali Darka i ne zanima da se bakće sa hejterima koji nemaju druga posla nego da se bave njegovim životom. Ima veće probleme sa Anom Sević i Marinom Gagić koje čitaju sve te tekstove po novinama i portalima, a onda im nije drago da decu puste da idu sa njim ko zna gde- zaključuje.

Podsetimo, Katarinin suprug se nakon ove vesti oglasio i otkrio da je sa Darkovom novom izabranicom u procesu razvoda, te da je malo nakon pokretanja brakorazvodne parnice saznao za njenu romansu sa pevačem.

POGLEDAJTE I

„On je savršen otac, ali…“ Marina Gagić opasno potkačila Darka i njegovu novu devojku

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović