Login/Registracija

Daniel Trenchovski iskreno o Bosancu: „Kada sam ga gledao na TV-u mislio sam da je drugačiji“

DANIEL TRENCHOVSKI 28 GOD. BONDY IL DE FRANS PARIZ FR 12

Veliku pažnju izazvao je trenutak u „Zvezdama Granda“ kada je roker iz Pariza koji se pojavio na sceni Daniel Trenchovski odlučio da izabere Dragana Stojkovića Bosanca za svog mentora, koji je odmah pristao i uvrstio ga u svoj tim.

Daniel je pobrao velike simpatije gledalaca, a iako je završio takmičenje nekoliko krugova pre finala, ostavio je zapažen utisak na auditorijum kako na ovim prostorima, tako i u Parizu gde živi već duže vreme.

-U Pariz sam najpre otišao turistički i svidelo mi se, pa sam se nakon dva meseca vratio da ovde živim -ispričao je Daniel koji redovno nastupa na veseljima u francuskoj prestonici.

daniel 1

-Mogu da se pohvalim da sam u ovom trenutku među najtraženijim muzičarima sa Balkana – rekao je pevač koji je istakao i koliko mu je učešće u „Zvezdama Granda“ značilo za nastavak karijere.

-Moje takmičenje u „Zvezdama Granda“ donelo mi je puno prednosti. Ljudi mnogo bolje reaguju kada se negde pojavim i kada nastupam. Bukvalno me svi prepoznaju i bukvalno me samo pitaju o ovom takmičenju. Prezadovoljan sam, priznajem, jer mi je to zaista bila velika odskočna daska. Za samo 6 meseci postao sam mngo traženiji u odnosu na perio od ranije kao i na pevače koji nisu imali prilike da učestvuju u ovom takmičenju – ispričao je Trenchovski.

Danijel se osvrnuo i na saradnju sa Draganom Stojkovićem Bosancem, koji je bio njegov mentor tokom takmičenja.

-Bosanac je predivna osoba, nisam znao da je tako dobar. Gledajući ga ranije na televiziji mislio sam da je malo drugačiji, ali bukvalno kada sam bio u prilici da ga upoznam i kada smo se na neki način i zbližili shvatio sam da je on jedna divna osoba i predivan čovek. Uvek je tu i da pomogne – naglasio je pevač.

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 32

Daniel ne krije zadovoljstvo što mu je krenulo punom parom, kada je reč o broju nastupa.

-Posla ima i previše, radim u Francuskoj, Švajcarskoj i Belgiji. Često nastupam na Azurnoj obali u Nici, Kanu ili Monaku. U Parizu radim uvek kao predgrupa kada dolaze već proverena imena poput Osvajača, Kerbera ili Milice Todorović – dodao je Daniel.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić