Dana htela da ODSEČE kandidatu KRILA: “Đorđe mi je dao OGROMAN NOŽ“

Nastup koji je sinoć izazvao najveću pažnju u emisiji “Zvezde Granda“ jeste od Đorđeve kandidatkinje Dane Bušić i Milijevog kandidata Bode Davidovića, koji su spektakularnim kostimima i pevanjem osvojili žiri i publiku.

Kako je Boda nosio veoma interesantna anđeoska krila, u pauzi, dok je čekao baraž, prišla mu je organizatorka emisije i rekla- Jelena Karleuša želi tvoja krila. Ja sam rekao okej, a ona mi je rekla da Jelena ne bira sredstva da dođe do njih i ja sam rekao da ću joj pokloniti- objasnio je Boda u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

5aa405c8db40b6347bf1e9a0751dec4d135aa809

Nakon ove njegove izjave, u razgovor se ubacila i njegova sinoćna protivnica Dana Bušić, koja se za nastup pojavila odevena u vojničko odelo- A ja čim sam videla ona krila, meni Đorđe dao njegov nožić i ja reko “Sad ću da mu ih odsečem“. Đorđe mi dao njegov nož, zadenula sam ga ovde, kao u pečurke u šumu da sam krenula- rekla je Dana te su se svi od srca nasmejali.

12aeabe92456e71ada189871d560f4be977525e6

Čekaj bre Dano, pustilo te obezbeđenje sa tolikom nožem da uđeš na scenu?– pitala je začuđeno Sanja Kužet. Nakon što je Bušićeva odgovorila potvrdno Sanja je samo dodala- Carski! Ja ne znam kako mi je to promaklo.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac