Ovako je Dada Mešaljić izgledala na maturi: Pevačica objavila sliku pre „Zvezda Granda“, evo koliko se promenila (FOTO)

Dada Mešaljić pre Zvezda Granda
Dada Mešaljić pre Zvezda Granda

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ koje je osvojila publiku svojom harizmom, Dada Mešaljić iako nije stigla do završnice takmičenja uspela je da stekne ogromnu popularnost i radi punom parom na ostvarenju svoje karijere.

Dada puni klubove širom sveta gde je publika dočekuje sa velikim uzbuđenjem, a pored komplimenata koje dobija na račun atmosfere koju pravi, nju slava nije udarila u glavu i ostala je normalna devojka koja se ne stidi ničega.

dada mesaljic naplacuje slikanje sa fanovima

Dok su mnoge pevačice korigovale svoj fizički izgled i rado bi spalile fotografije iz prošlosti, Mešaljićeva je sa ponosom pokazala kako je izgledala na maturi.

Screenshot 20240118 125951

Dada Mešaljić pre Zvezda Granda

Sa paž frizuricom i u crvenoj haljini, Dada se gotovo nije promenila od završetka škole, a pratioci su pohvalili da je bila preslatka.

Jedan od fanova prokomentarisao je kako je ona najlepša devojka koju je ikada video, na šta je ona šaljivo odgovorila.

Ti si onda ili ćorav ili nigde ne izlaziš. Hvala– napisala je pevačica.

Screenshot 20240118 125959
Dada Mešaljić pre Zvezda Granda

Podsećamo, Dada ne krije da je svojevremeno povećala usne.

– Cilj je bio da bude skoro neprimetno, a svakako da bude efekta. Radila sam usne i prezadovoljna sam, osećam se prelepo i samopuzdanje mi je poraslo i što je nabitnije ne hodam kao patka. Nisam protiv estetskih zahvata sve dok se radi u granicama normale, što je slučaj kod mene- objasnila je Dada, a mnogi su je pohvalili s obzirom da nije preterala za razliku od mnogi koleginica.

BONUS VIDEO- Dada Mešaljić ponovo u „Zvezdama Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: S. Čumić