Login/Registracija

DA SE NAJEŽIŠ! Sofra i Muharem obradili VANVREMENSKI NARODNJAK, publika bez teksta (VIDEO)

Pre nekoliko nedelja publiku je obradovala vest da se nekadašnji finalista “Zvezda Granda“ Muharem Hadrović našao u studiju haronikaša Ace Sofronijevića, gde su na obostrano zaodovljstvo napravili saradnju.

Iako ga publika pamti kao pop izvođača, mladi Hadrović je ovoga puta obradio vanvremenski hit narodne muzike “Ja sam ostavljen“ koji u originalu izvodi legendarni Ljuba Lukić, što je prijatno iznenadilo mnoge.

Na postojeći tekst Ljiljane Živković i muziku Doce Ivankovića, Aleksandar Sofronijević uradio je drugačiji aranžman kojim je ovoj pesmi dao novi život, dok za Muharemovu interpretaciju stižu samo lepe kritike i pohvale.

“Kakav vokal!“, “Bravo mali“, “Ovaj dečko peva da se naježiš“, samo su neki od mnogih komentara koji stižu na Hadrovićev račun.

– Velika je čast raditi i učiti od najboljih, a Sofra je definitivno jedan od njih. Mislim da moje vreme tek dolazi, jer radim sa ozbiljnom ekipom profesionalaca od kojih učim svakodnevno – rekao je Muharem za naš portal pred premijeru pesme.

Fantastičnu obradu pesme “Ja sam ostavljen’ poslušajte klikom na video ispod:

Autor: T. Bogavac