DA LI TO PROVOCIRA DARKA? Marina Gagić LUMPUJE uz pesmu Barbare Bobak

Ljubavni život Darka Lazića kao i devojke sa kojima je bio oduvek je intrigirao javnost, a nakon spekulacija da je moguće pomirenje sa bivšom verenicom Marinom, u medijima se pojavila vest kako je on našao novu devojku.

Ipak, Marina Gagić izgleda da želi da bude u dobrim odnosima sa bivšim partnerkama nekadašnjeg verenika, a posle dopisivanja sa Oliverom Matijević, ona je pokazala da joj se dopada i Barbara Bobak, s kojom je pevač bio donedavno.

6395d211f19b617c5090fd73e4da6aa3b5c18663

Iako u javnosti ne želi da priča o bivšem partneru s kojim ima sina, Marina se, po svemu sudeći, i dalje bavi njime, što je dokazala snimkom koji je objavila na Instagramu.

Naime, Marina je krenula na slavlje s prijateljicama, a u kolima su pustale muziku i pevale da bi u jednom momentu, krenula je Barbarina pesma, a Gagićeva ju je znala od reči do reči. Kad je čula numeru „Duplo gora“, Gagićeva je pala u trans, počela je da peva i da igra.

……

Mnogi su ovo shvatili kao ruku pomirenja između dve Lazićeve bivše, odnosno da Marina želi da bude u dobrim odnosima s Barbarom i da počne da se druži s njom. Ostaje nam da vidimo kako će pevačica reagovati na Marinin gest i da li će postati prijateljice.

b89293d1b9f9fc901e815718be7564e614376c05

Ovo nije prvi put da Gagićeva komunicira s Darkovim bivšim partnerkama. Nedavno je počela da se druži sa njegovom bivšom devojkom Oliverom Matijević sa kojom se  dopisuju preko Instagrama i jedna drugoj ostavljaju srca ispod fotografija.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram/Z-K.Munja,
Autor: A. Milinković