Login/Registracija

Da li će mu Viki OSTVARITI ŽELJU? Mite Stoilkov OTKRIO detalje svog PRVENCA

Finalista „Zvezda Granda“ Mite Stoilkov tokom takmičenja pokazao je veliki talenat za muziku i ostvario zavidno četvrto mesto u prethodnoj sezoni, a sada je otkrio kakvi su mu planovi kada je karijera u pitanju.

Budući da završava Muzičku akademiju, obaveze koje ima usporile su mu planove oko snimanja pesama.

– Konačno sam se preselio u Beograd i sada radim na karijeri, tako da ubrzo stiže i pesma- otkrio nam je pevač i priznao da mu boravak u prestonici ne pada lako, te da mu je potrebno vreme da se privikne na malo drugačiji način života.

Iako je srećan što je bio deo ovog takmičenja, kaže da nije tip koji se osvrće na prošlost, pa kako sam kaže ne voli da gleda svoje nastupe.

– Svoje nastupe sam gledao samo dok sam se takmičio da bih video šta mogu da ispravim, a ovako kad smo negde u društvu i neko pusti ja ne želim sebe da slušam, ne znam zašto je to tako- rekao je bivši finalista.

Međutim, sada mu je najbitnije da je on zadovoljan ishodom takmičenja i da je počeo laganim, ali sigurnim korakom da grabi ka napred i ulaže u svoju pevačku karijeru. Iako mu je trenutno jedini cilj da objavi svoju pesmu, velika želja mu je da snimi duet sa Viki Miljković, koja mu je i dalje velika podrška.

– Razmišljao sam o duetu sa Viki, ali prvo moju pesmu, pa ćemo dalje da vidimo. Svakako smo ona i ja već pričali o tome- otkrio je Mite, a nama ostaje da vidimo da li će se njegova želja ostvariti i kako će Viki da reaguje na tu ideju.

POGLEDAJTE I

Zbog njenih reči je Mite napravio TRANSFORMACIJU: „Rekla mi je da sam DOSADAN“

Pet stvari koje niste znali o Mite Stoilkov, drugu i treću SIGURNO NISTE OČEKIVALI (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović