Login/Registracija

ČUDA SU MOGUĆA Skidaju se gaće u ZVEZDAMA GRANDA, a evo ko ih ne nosi (VIDEO)

Dobrodošli u najveći TV spektakl ikada! 

Ove subote očekujte neočekivano, jer je žiri „Zvezda Granda“ spreman da pokaže sve – najveće argumente, čvrste stavove, atribute, pa čak i donji veš.


Viki Miljković ozbiljno će biti zabrinuta za budućnost „Zvezda Granda“, budući da će šou opet ukrasti žiri. Njena koleginica priznaće šta je sve korigovala na sebi, a neki će i da se ogole do gole kože.

– Nikada na licu ništa nisam radila, samo grudi – priznala je Jelena, dok je Saša Popović klimao glavom i na kraju bio primoran da i on pokaže sve. 

– Moraš u gaće da se skineš poručila je Bekuta, ali to Popoviću nije nikakav problem, te je odgovorio da u sred emisije može iste i da skine. 

U donjem vešu videle su ga Suzana Jovanović i Karleuša, pa je Popke rešio da ni ostali članovi žirija ne budu uskraćeni. Krenuo je da otkopčava pantalone, sledila ga je i Jelena koja je pokazala svoje, nakon čega je Šerifovićka ustanovila da nema šta da pokaže.


Nakon konstatacije da Jelena ne nosi donji veš, najveće iznenađenje bilo je kada je Bosanac priznao da zbog prostate ni on ne nosi gaće.

Ko još ne nosi donje rublje, iliti ćega pogledajte u promo videu urnebesne epizode koja nas očekuje u subotu!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić