Login/Registracija

ČEKAO DO SAD: Mili PRIZNAO da je zaljubljen u CECU, ona ZAĆUTALA

Koplja su večeras na sceni ukrstile i Slavica Trubarac iz tima Ane Bekute i Nikolina Đekanović iz Milijevog tima.

Prva kandidatkinja otpevala je numere “Skitnica“ i “Poludim li u 25“, dok je Nikolina odabrala “Loše vino“ i “Ti muškarac“.

Još za vreme prve pesme prve kandidatkinje žiri je uživao, a Mili je koleginicu Anu Bekutu privkao sebi te su zaplesali uz ritam ove prelepe pesme. Nešto kasnije kandidatkinja broj dva zasenila je studio koreografijom uz pesmu Viki Miljković.

Međutim to nije bilo dovoljno da žiri bude lake ruke i nagradi ih šesticama kao što su neki očekivali te je konačan rezultat bio 5:4 u korist Nikoline.

– Ja sam Slavici dala glas zbog prve pesme, divna je bila a druga ti ne leži. Što se tiče Nikoline, iako moja kuma peva drugu pesmu, nije mi se dopala– poručila je Ceca.

– Jaoo kumo, a meni je ovo bilo najbolje izvođenje pesme “Ti muškarac“ a sedm ovde 6 godina– dodala je Viki.

– Dobro, ja ne saplićem decu, ali ima pravo da mi se nešto ne dopada– dobacila je Ražnatovićka, u čemu se Mili kao mentor Nikolinin osetio prozvanim te je pitao ko sapliće kandidate.

– Pa ti!- kratko je odgovorila pevačica a zatim je usledila svađa u kojoj je Mili pokušavao da objasnii koleginici da on sve kandidate gleda kao svoje ne samo tokom takmičenja već i nakon njega i da svima želi uspešne karijere.

Gledajući sa strane kao neko ko je studirao glumu i psihologiju, Đorđe David imao je potrebu da da svoje viđenje stvari i objasni razlog učestalih svađa Cece i Milija.

– Čekao sam četvrti krug da bih ovo izgovorio. Notorna činjenica je izašla na videlo a to je da je Aleksandar Milić Mili neverovatno i vrlo ozbiljno zajljubljen u Cecu, kao konj zaljubljen. On uspeva da izignoriše sve, a ona podigne obrvu i on odmah skače– rekao je roker čemu su se svi smejali ali je Mili junački podneo ove tvrdnje.

– Jesam, to je tačno- odgovorio je, pa pitao da li je i ona zaljubljena u njega.

– Nije, to je neuzvraćena ljubav– složio se žiri.

Kada se žiri vratio na komentarisanje kandidata svi su se usaglasili da su obe bile okej, kao i to da Ana uvek za svoje kandidate izabere pesme za koje zna da će se dopasti žiriju.

– Dodaj gas u baražu sad- poručila je Bekuta Slavici, a onda se Nikolini obratio Mili.

– Violetina pesma je teška, ali Nikolina to može. To treba podržati, čestitam obema svakako– rekao je muzičar.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac