Login/Registracija

Čekali da se svađa završi! JK: Viki ti si glupa i iritantna! (FOTO)

Marijan Gračanin iz Prokuplja učestvovao je u drugom krugu „Zvezda Granda“ sa Darkom Vlajićem iz Lazarevca. Prvi se predstavio pesmama „Stvari lagane“ Borisa Novkovića i „Sve bi ja i ti“ Saše Matića, dok je drugi otpevao numere „Marija“ Osvajača i „Nešto protiv bolova“ Ace Lukasa. Konačan rezultat bio je dva glasa za Marijana i dva za Darka. Glasali su samo Ana Bekuta i Dragan Stojković. 

Aci se nije dopao izbor pesama, dok se Ani upravo to svidelo. Lukas je zamerio Marijanu to što je pevao muziku koju ne sluša i kojom ne vlada, a Darku je zamerio što je pevao njegovu pesmu koja nije takmičarska. 

048d4ce3de97e3a92dab509ee5e18a7551f849db

Bosanac je tvrdio da Ana Vlajić peva bolje od Darka kao i da mu se glas utanjio. 

„Znam da nema opravdanja kad je neko bolestan ali ja sam na inhalacijama“, rekao je Darko. Ana Bekuta je rekla kako joj je muka od Viki, a njena koleginica je uzvratila: „To je dobro taman malo da smršaš“. 

Ovo je iznerviralo Anu koja je rekla kako je Viki primitivna i vređa. U svađu se umešala Jelena koja je pitala Viki zašto misli da Ana treba da smrša. 

„Pre si bila samo glupa, a sad si glupa i iritantna“, poručila joj je Jelena. Pošto je Aca procenio da će rasprava da potraje izgurao je stolice na scenu da takmičari sednu. Ana je prišla stolu gde sedi Viki i rekla joj da seljački vređa i da je primitivna, a raspravu je prekinula Marija koja je izgurala Viki iz studija. Kad je pevačica pokušala da se vrati na svoje mesto Marija joj nije dala već je čvrsto držala za ruke. Popović je prekinuo neprijatnu scenu i poručio takmičarima da idu u baraž. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić