Login/Registracija

Cecin mezimac IZAZVAO Sanju i Milija: „Svi su u čudu, samo to da ostvarim“

Mnoge poznate ličnosti imaju brojne hobije i strasti, a Enis Todić, nekadašnji učesnik i miljenik Cece Ražnatović, se po tome razlikuje od većine svojih kolega.

Naime, umesto da bilduje mišiće u teretani, kao većina njegovih kolega, pevač slobodno vreme provodi na terenu i to igrajući tenis.

Beli sport je, kako kaže, zavoleo slučajno, a mnogi tvrde da je toliki potencijal i talenat da je šteta što ranije nije uzeo reket u ruke.

-Aktivno igram samo tri godine. To je jedini sport koji nisam trenirao kad sam bio dete, a imam talenat. Jesam igrao stoni tenis, ali veliki nisam. Jako mi je žao zbog toga. Za ove 3 godine sam toliko napredovao da dosta njih ne veruje da ranije nisam trenirao. Svi su u čudu kako je to moguće da se tako nauči za 3 godine i to bez ikakvog treninga – s ponosnom je rekao Enis.

Kako za sad igra sa iskusnijim igračima od sebe, Todić je na meč pozvao i ekipu „Zvezda Granda“ za koje se zna da godinama igraju tenis.

-Prvom prilikom ću da izazovem Milija i našu voditeljku Sanju Kužet. Vidim da i oni igraju, a i baš vole tenis. Imam i veliku želju da upoznam Novaka Đokovića, nadam se da će mi se ta želja nekada ispuniti – zaključio je Todić.

Podsetimo, Enis je tokom takmičenja imao veliku podršku publike i svoje mentorke, a iako nije stigao do samog finala, Ceca je aminovala njegovu prvu pesmu koju je snimio za „Grand produkciju“.