Login/Registracija

Ceca progovorila o Anastasijinom dečku i podigla veliku prašinu

Ceca Ražnatović tek što se vratila iz Španije gde je bila kod ćerke Anastasije koja je tamo sa svojim dečkom fudbvalerom Nemanjom Gudeljem, sačekalo ju je snimanje nove emisije „Zvezde Granda“. Muzička zvezda je za Grand sumirala utiske sa odmora na Pirinejima, otkrivši u svega par reči kako se razvija veza između Anastasije i njenog izabranika.

-Odlično sam se provela. Pa kako mogu da se provedem kod svoje ćerke i budućeg zeta – rekla je Ceca i ostavila sumnju da mladi par uskoro staje na ludi kamen. Pevačica se potom osvrnula i na boravak svog unuka Željka koji je putovao sa njom.

-I Željko se odlično proveo. Baš je uživao. On je dete koje stalno pravi šou. Sada mu se ipak išlo kući jer se uželeo mame i tate – rekla je pevačica.

Ceca je posetu ćerki i kako je navela budućem zetu iskoristila da provede vreme sa njima ali i da se odmori i pripremi za predstojeće poslovne obaveze.

-Sada kreću koncerti i obaveze. Taman sam napunila baterije i krećemo snimanja – otkrila je Ceca a na pitanje da li bi dovela unuka Željka na snimanje „Zvezda Granda“ odgovorila je:

-Željko bi verovatno bio prateća grupa pevačima pošto obožava muziku.

Foto: Instagram cecaraznatovic

Naša zvezda je potrkila i kako su Anastasija i ona reagovali nakon što je Nemanjin brat Dragiša Dragi Gudelj imao zdravstvenih problema tokom utakmice kada se srušio na terenu, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu gde je podvrgnut reanimaciji.

-Svi smo bili prestravljeni. Stvarno smo se prepali. On je zdrav mlad momak, drago mi je da se odmah povratio i ja mu želim sve najbolje kao što želim i svojoj deci – poručila je Ceca.

Foto: Filip Pavlović/Instagram cecaraznatovic,
Autor: A.Dačić