Login/Registracija

CECA NA TEŠKIM MUKAMA: „Ne znam kako da izvedem to, NIJE MI LAKO“ (VIDEO)

Raspoloženi članovi žirija „Zvezda Granda“ i sunčan dan stvorili su neverovatnu atmosferu u Grandovom studiju u Košutnjaku. Sa širokim osmehom pojavila se Ceca Ražnatović u crnom odelu koji joj savršeno pristaje.

Čini se da objektivi naših fotografa svaki put sa nestrpljenjem čekaju da se pojavi Ceca budući da gotovo na svakom snimanju zaseni neverovatnim stajlingom, ali priznaje da joj nije lako da svaki put bude inovativna.

-Nemam više inspiracije! Računala sam da će mi do kraja sezone samo za moj šou trebati oko 130 stajlinga, sve ukupno. Posebno „Zvezde Granda“, posebno koncerti, ja ne znam kako da izvedem to a da se nešto ne ponovi. Prosto je nemoguće, mislim da ne liči na neki stajling, na nešto što sam već nosila. Nije mi lako (smeh)- priznala je Svetlana, koja se na pitanje novinara o Danu zaljubljenih slatko nasmejala.

-Za Dan zaljubljenih? Nemam nikakve planove (smeh) Kod mene je svaki dan ljubav, ali drugačija vrsta ljubavi, ja sam žena koja puno ljubavi dobija od svoje publike, svoje porodice, šaljem ljubav kroz svoje pesme, daljem ljubav onima koje volim- rekla je pevačica.

Naravno, Ceca je otvorila dušu i o takmičarima iz ove sezone, a kakva su njena predviđanja saznajte u videu ispod:

Foto: F. P.,
Autor: J. Jović