Ceca meša kukovima u majici do pupka: U ovakvom izdanju je još niste videli: „Brutalno“ VIDEO

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 09112023 FOTO MUNJA 19 ok

Svetlana Ceca Ražnatović prošle nedelje objavila je duet sa mladim reperom Vojažom koji je na prvo slušanje osvojio publiku.

Ceca i Vojaž su ekranizovali numeru „Muškarčina“ koja obara sve rekorde slušanosti, a sada je isplivao snimak sa snimanja spota koji je oduševio javnosti.

Naime, pevačica je đuskala kukovima u beloj kratkoj majici koja je istakla njeno izvajano telo.

Zanosno izdanje ostavilo je fanove na društvenim mrežama bez reči: „Ova žena je bombetina“, „ona je sve zgodnija i lepša“, „Au Ceco jesi realna, ti si nestvarna?!“…

IMG 7921

Podećamo, Cecina kandidatkinja Šejla Zonić trijumfovala je u finalu „Zvezda Granda“ kome su prethodili napadi na pobednicu.

-Jako mi je bilo teško to da je Šejla proživljavala to u momentu kada treba da raste, da blista. Devojka ni kriva, ni dužna, vanserijski talenat koja je meni jednostavno pripala. Igrom slučaja, tragedijom ratnih dešavanja, svega toga, i politike koja je umešana u sve to, u naše živote. To dete je bilo izloženo jako prljavim stvarima, dogovorile smo se da ćutimo obe. Ja sam mogla da pokrenem kampanju, da je branim, ali smo ćutale obe. Rekla sam joj. „Šejla ono što ti je Bog dao, to ne može niko da ospori, a Boga nikada niko pobedio nije“. Ljudi dobre volje i zdravog razuma, oni će se uvek ponašati onako kako im srce govori, a ne kako im neko puni glavu. To je ružno, sramotno. Kažem da je Božija pravda pobedila, kako treba, tako se i desilo – dodala je Ceca za Grand.

BONUS VIDEO- Ceca i Šejla nakon pobede:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.