Login/Registracija

Ceca kolegama PODELILA SAPUNE, oni u neverici: “OPRALI SMO SE, Mili čak i kosu“

Duel imenjakinja i zemljakinja Tamare Živković iz Kotora i Tamare Vujačić iz Podgorice bio je pun pogodak mentora Ane Bekute i Cece Ražnatović, koje su i te kako imale povoda za slavlje jer su obe devojke dobile po šest glasova.

Prva Tamara odabrala je pesme “Što te nema“ i “Ugasi me“, dok se druga predstavila numerama “Idemo dalje“ i “In Corpore Sano“ od Konstarkte koja nas večeras predstavlja na Evroviziji.

Za evrovizijsku pesmu Tamara je imala i odličan vizuelni nastup, za vreme kog je njena mentorka Ceca kolegama iz žirija podelila sapune.

– Evo Ceca je i meni dala sapun, izgleda da imam koronu ne osećam miris. Ali ako je ovo za umetnike da budu zdravi onda sam i ja umetnik- konstatovao je Saša a zatim pitao Milija da li je i on dobio sapun.

– Jesam, da perem kosu sa njim– našalio se on na konto svađe sa Davidom koja se dogodila tokom emisije o čemu više možete pročitati OVDE.

Saša Popović je zatim odmah najavio preglasavanje kome su se usprotivili pojedini članovi žirija uz reči da je greota da ne pusti dalje obe kandidatkinje.

Međutim, direktor nije hteo da bude lake ruke, te je sve držao u neizvesnosti minutima, dok je lagano prvo otvarao Cecin sapun ne osvrćući se na kandidatkinje.

– Moram prvo da vidim kakav je sapun. Kakav je?– pitao je Sale kolege iz takmičenja.

– Lep je i žut, miriše na med i mleko- odgovorila mu je Snežana Đurišić kada su svi u glas krenuli da viču da su se već oprali.

Kada je i sam uverio u kvalitet sapuna, Saša je uz zvuke bubnjeva presudio i to u korist obe devojke koje su presrećno skakale na sceni.

– Mogao sam da pustim obe jer imamo i dovoljno mesta za baraž- obrazložio je Saša svoju odluku.

Žiri je smatrao da nema šta da se komentariše nakon ovako dobrih nastupa, te čak ni mentorke nisu ništa dodale.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac