BRAĆA KAZIĆ HOĆE U SVET, svemu KUMOVAO Saša Popović

Od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ braća Kazić, Dimitrije i Aleksandar, osvojila su publiku neverovatnom, neki bi rekli ludačkom energijom i talentom koji je na kraju podržao i Saša Popović.

Iz emisije u emisiju direktor „Granda“ trudio se da svojim pulenima nabavi neverovatne kostime, perike i do detalja im osmisli specijalnu koreografiju koja je pratila svaki njihov nastup u takmičenju, a malo ko zna da je Popović kumovao njihovom novom umetničkom imenu.  

0f2514b4ba8a3c0e12e259cef69221991ffe4cb7

Kumstvo se desilo još u četvrtfinalu, a gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, stariji član je ispričao zašto se više ne predstavljaju kao braća Kazić. 

– Braća Kazić je malo starinski, a ‘The Kazić brothers’ nekako zvuči svestki. Zapravo, u toku takmičenja, kada je trebalo da pevamo ‘Amsterdam’, Dimitrije je došao na ideju da se zovemo ‘The Kazić brothers’, a Sale je odmah na to reagovao: ‘Uuu, sviđa mi se, top. Od sad ćete tako da se zovete’ – otkrio je Aleksandar i dodao da je to samo početak onoga što planiraju sa Popovićem da urade. 

3663e2044ae6d3fb05291bea998d3cd8d52434ed

Nedavno su predstavili prvenac pod nazivom „Dijamanti“, koji je producirao upravo Saša, a sada su otkrili da iza sebe imaju čitav tim stručnjaka koji ih savetuju. 

-Sad smo krenuli sa ovom pesmom, posle sledi još bolje i prijatnije iznenađenje. Smemo da kažemo da sami pišemo i komponujemo, i onda okupimo publiku, prijatelje, majku, sestru i tražimo njihovo mišljenje. I ono što je interesantno jeste da se njihov sud uglavnom podudari sa Popovićevim. To su kritike gore nego u publici. Ako se porodici sviđa, svideće se i publici- rekao je Dimitrije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić