Login/Registracija

Boske i Viki u OZBILJNIM PREGOVORIMA, dok Mili skuplja NULE

Anđela Manojlović (20) iz Hrvatske večeras se predstavila pesmama „Dve muzike“ Indire Radić i „Ti muškarac“ od naše članice žirija, Viki Miljković.

Prvi put se pojavila na Grandovoj sceni, ali na žalost ovog puta joj se nije posrećilo. Iako je panik taster izostao, nije bilo ni podrške članova stalne šestorke.

Čim je žiri ugledao takmičarku, složio se u jednom – Uzeće je produkcija- prva je viknula Ceca, dok su ostali potvrdili da su istog mišljenja.

Saša Popović prvo je želeo da čuje stručno mišljenje Viki Miljković kada je ova kandidatkinja u pitanju, ali nije moglo da prođe bez šale.

– Ajde Viki možda prodaš još koji stan- našalio se Saša, budući da se pevačica već neko vreme bavi prodajom nekretnina.

– Dok Bosancu ne prodam stan neću se smiriti– rekla je Violeta. 

– Koliko ti košta kvadrat, kako tretirate terase? Ne može kvadrat terase da košta kao kvadrat stana. Viki ništa ne zna- zaključio je Boske.

– Jel možeš njemu da prodaš samo terasu?- dobacio je Mili i nasmejao sve.

Posle malo smeha vratili su se komentarisanju večerašnjeg nastupa, a kako je Mili bio u dilemi da li da uzme Anđelu za svoj tim, Snežana Đurišić je došla do jednog zaključka.

– Mili samo skuplja vaše nule, već ima kolekciju vaših nula, pun džak!-  rekla je Snežana, ali na iznenađenje svih, Mili je odustao od mentorstva u slučaju ove takmičarke.

– Vežbaj još malo, radi na svom glasu, pa dođi ponovo- poručio joj je.

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: J. Jović