Login/Registracija

Bosanac i Popović PONOVO NALJUTILI CECU: “Nisam došla da me MALTRETIRAŠ“ (VIDEO)

Nova epizoda najpopularnijeg takmičenja u regionu ponovo donosi mnogo zanimljivih dešavanja kako na sceni tako i iza zida ali i nastavak sukoba iz minulih epizoda.

Prošle subote bili smo svedoci velike rasprave između članova žirija Svetlane Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca a ovog puta poznati kompozitor ponovo će “potkačiti“ pevačicu jednom opšte poznatom izrekom- Ko oženi pevačicu, sahranjuju ga u opštini– rekao je Bosanac što je Cecu jako naljutilo- Čoveče bre prestani da komentarišeš pevačice- vidno iznervirana odbrusila mu je ona.

Saša Popović ni u ovoj epizodi neće propustiti priliku da prokomentariše poteze Viki Miljković, koji se gotovo uvek poklapaju sa Cecinim- Evo Ceca kaže da nije bilo falša, a i ti Viki kažeš isto- što je Miljkovićeva i potvrdila a zatim je Popović iz sveg glasa povikao- Pa normalno je da ćeš i ti to reći ako je i Ceca to rekla!


Sa druge strane Mariju Šerifović iznerviraće jedan potez njenog kolege Đorđa Davida, sa kojim joj se mišljenje retko ne poklapa. Nakon nastupa jednog od kandidata svi članovi žirija dali su panik taster osim Marije. Međutim, istina je bila nešto drugačija- Ja sam prva dala ali se Đorđe kanio, kanio, kao da treba da ide na wc šolju da da panik taster dečku.


Davanje panik tastera od strane skoro svih članova žirija u očima Saše Popovića bilo je normalno, ali ga je iznenadilo kada je i Ceca Ražnatović to učinila zajedno sa ekipom – Ajde oni što daju ali ti?- pitao je Saša na šta mu je muzička zvezda odgovorila- Ja sam ovde došla da ocenjujem a ne da me ti maltretiraš!

Pogledajte promo video!

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/,
Autor: T. Bogavac