Login/Registracija

BORBA OKO NASLEDNICE? Nekadašnja ZVEZDA GRANDA iznenadila žiri na snimanju, Sanja Kužet ukrala ŠOU (VIDEO)

Subota je uvek u znaku „Zvezda Granda“, kao i članova žirija čiji se dolazak u studio na Košutnjaku uvek proprati budnim okom naših fotoreportera.

Ali da preskočimo onu čuvenu „ko se kako skockao za snimanje“ i prebacimo se na dešavanja iza kulisa najgledanijeg takmičenja koje je počelo, ni manje, ni više nego poljupcima.

Sjajnoj atmosferi iza kulisa doprineo je Saša Popović koji je članice žirija pozdravio džentlmenski -poljupcima i dobrodošlicom. A pravo iznenađenje na snimanju dogodilo se kada je u studio ušetala prošlogodišnja učesnica „Zvezda Granda“ Sandra Mladenović.

Mlada Sandra dobila je komplimente od Snežane Đurišić koja je svojevremeno i proglasila svojom naslednicom, nakon čega je „preuzela“ prošlogodišnja mentorka Ana Bekuta.

Dolazak „Duo Grand“-a koji čine Nenad Osmanović i Aleksandar Simić, takođe je obradovao sve na snimanju drugog kruga takmičenja.

Ipak, šou je ove subote ukrala Sanja Kužet i to atraktivnom odevnom kobinacijom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, čak ni žene.

-Sanja, izgledaš kao milion dolara, kako će ovi naši muškarci večeras uspeti da skinu pogled? – našalila se Sneža, a voditeljka dobacila:

-Valjda su do sad navikli na mene (smeh).

Šta se dešavalo iza kulisa „Zvezda Granda“, ko se „svađao“ a ko razigrao, donosimo vam u videu koji je pred vama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić