BORBA OKO NASLEDNICE? Nekadašnja ZVEZDA GRANDA iznenadila žiri na snimanju, Sanja Kužet ukrala ŠOU (VIDEO)

0A0A3894

Subota je uvek u znaku „Zvezda Granda“, kao i članova žirija čiji se dolazak u studio na Košutnjaku uvek proprati budnim okom naših fotoreportera.

Ali da preskočimo onu čuvenu „ko se kako skockao za snimanje“ i prebacimo se na dešavanja iza kulisa najgledanijeg takmičenja koje je počelo, ni manje, ni više nego poljupcima.

popovic i ceca

Sjajnoj atmosferi iza kulisa doprineo je Saša Popović koji je članice žirija pozdravio džentlmenski -poljupcima i dobrodošlicom. A pravo iznenađenje na snimanju dogodilo se kada je u studio ušetala prošlogodišnja učesnica „Zvezda Granda“ Sandra Mladenović.

Mlada Sandra dobila je komplimente od Snežane Đurišić koja je svojevremeno i proglasila svojom naslednicom, nakon čega je „preuzela“ prošlogodišnja mentorka Ana Bekuta.

sandra i snezana

Dolazak „Duo Grand“-a koji čine Nenad Osmanović i Aleksandar Simić, takođe je obradovao sve na snimanju drugog kruga takmičenja.

Ipak, šou je ove subote ukrala Sanja Kužet i to atraktivnom odevnom kobinacijom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, čak ni žene.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 23012023 FOTO MUNJA 45 ok

-Sanja, izgledaš kao milion dolara, kako će ovi naši muškarci večeras uspeti da skinu pogled? – našalila se Sneža, a voditeljka dobacila:

-Valjda su do sad navikli na mene (smeh).

Šta se dešavalo iza kulisa „Zvezda Granda“, ko se „svađao“ a ko razigrao, donosimo vam u videu koji je pred vama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić